מדריך להכנת שניצל אקסטרה קריספי מושלם
איך מכינים את השניצל המושלם? פה תלמדו בדיוק איך לעשות זאת בשיטתיות לתוצאה מושלמת בכל פעם מחדש - שניצל אקסטרה קריספי בתיבול עדין שכולם אוהבים
איך מכינים את השניצל המושלם? פה תלמדו בדיוק איך לעשות זאת בשיטתיות לתוצאה מושלמת בכל פעם מחדש - שניצל אקסטרה קריספי בתיבול עדין שכולם אוהבים
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.9 קק״ל 1803.8 קק״לפחמימות 102.3 גרם 204.7 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 556.1 מ״ג 1112.2 מ״גחלבון 82.9 גרם 165.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 254.9 מ״ג 509.9 מ״גסידן 66.5 מ״ג 133.0 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 150.5 מ״ג 301.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות902
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.9 קק״ל 1803.8 קק״לפחמימות 102.3 גרם 204.7 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 556.1 מ״ג 1112.2 מ״גחלבון 82.9 גרם 165.7 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 254.9 מ״ג 509.9 מ״גסידן 66.5 מ״ג 133.0 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 150.5 מ״ג 301.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 902 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם חזה עוף שלםחתוך לפרפר
-
2 ביצים M
-
2 כפות ממרח חרדל
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כוס קמח לבן
-
1 1/2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
-
לטיגון
-
1 קורט מלח דקלהגשה
אופן הכנה
- מכינים שלוש קערות נפרדות: בקערה הראשונה - קמח. בקערה השנייה - טורפים את הביצים עם החרדל, שום, והפלפל. בקערה השלישית - פירורי לחם מוזהבים.
- טובלים כל חתיכת חזה עוף בקמח ומצפים אותו מכל הצדדים.
- מעבירים את חזה העוף מצופה הקמח לתערובת הביצים ומצפים אותו מכל בצדדים.
- לבסוף טובלים את חזה העוף בפירורי לחם שנדבקים לשכבת הביצים, מכל הצדדים כך שכולו יהיה עטוף בפירורי לחם, מהדקים היטב.
- מחממים שמן במחבת על כיריים וברגע שהשמן חם מעבירים את השניצלים למחבת.
- כאשר קצוות השניצל מוזהבים, הופכים את השניצל, בעזרת מלקחיים, וממשיכים לטגן עד להכנה מלאה.
- מעבירים את השניצלים המוכנים לרשת עם תחתית כך שהשמן יגר והשניצלים ישארו קריספיים מכל הצדדים.
- בוזקים מעט מלח על השניצלים ומגישים עם מטבלים שאוהבים. בתאבון
אופן הכנה
- מכינים שלוש קערות נפרדות: בקערה הראשונה - קמח. בקערה השנייה - טורפים את הביצים עם החרדל, שום, והפלפל. בקערה השלישית - פירורי לחם מוזהבים.
- טובלים כל חתיכת חזה עוף בקמח ומצפים אותו מכל הצדדים.
- מעבירים את חזה העוף מצופה הקמח לתערובת הביצים ומצפים אותו מכל בצדדים.
- לבסוף טובלים את חזה העוף בפירורי לחם שנדבקים לשכבת הביצים, מכל הצדדים כך שכולו יהיה עטוף בפירורי לחם, מהדקים היטב.
- מחממים שמן במחבת על כיריים וברגע שהשמן חם מעבירים את השניצלים למחבת.
- כאשר קצוות השניצל מוזהבים, הופכים את השניצל, בעזרת מלקחיים, וממשיכים לטגן עד להכנה מלאה.
- מעבירים את השניצלים המוכנים לרשת עם תחתית כך שהשמן יגר והשניצלים ישארו קריספיים מכל הצדדים.
- בוזקים מעט מלח על השניצלים ומגישים עם מטבלים שאוהבים. בתאבון
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן