מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה וגבינה זהובים

מאפינס פסטה וגבינות קלים להכנה, דרך טובה לניצול שאריות הפסטה שבמקרר להכנת ארוחת בוקר או ערב כיפית וטעימה שהילדים יחסלו במהירות
מאפינס פסטה וגבינות קלים להכנה, דרך טובה לניצול שאריות הפסטה שבמקרר להכנת ארוחת בוקר או ערב כיפית וטעימה שהילדים יחסלו במהירות
  • יעל טל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    116
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.7 קק״ל 1041.3 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 121.2 גרם
    שומן 5.6 גרם 50.3 גרם
    נתרן 146.3 מ״ג 1316.6 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 45.1 מ״ג 406.3 מ״ג
    סידן 136.0 מ״ג 1223.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 396.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    116
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 115.7 קק״ל 1041.3 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 121.2 גרם
    שומן 5.6 גרם 50.3 גרם
    נתרן 146.3 מ״ג 1316.6 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 45.1 מ״ג 406.3 מ״ג
    סידן 136.0 מ״ג 1223.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 396.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
יעל טל
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את הפסטה, גבינת הסימפוניה בטעם זיתים, הגבינה הבולגרית, המוצרלה והגבינה הצהובה. מוסיפים את הביצה, המלח והאגוז המוסקט ומערבבים היטב.
  3. מוזגים את התערובת לשקעי תבנית הסיליקון. מניחים על תבנית תנור (כדי שתבנית הסיליקון תהיה יציבה).
  4. מכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס זהובים ויפים).

    מאפינס פסטה שובבים וזהובים.
    מאפינס פסטה שובבים וזהובים.

הערות

  • במיוחד לקטנטנים - עשיר בחלבון וסידן

tip

טיפ מקרר Hisense

את הגבינה הבולגרית ניתן להוציא מהמים שלה ולשמור בקופסה אטומה במגירת הגבינות. זה יגרום לגבינה להתייבש מעט אך להשמר טריה כך אפשר לגרד אותה בפומפיה בלי שתתפרק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה וגבינה זהובים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    רוית כהן-צימרמן

    רעיון מעולה לארוחת ערב

    Avatar
    איה

    פשוט וטעים! הילדות שלי עפו על זה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות