מילה חדשה בעברית: סביחבאן! סביח בתוך באן

שדרוג למנת הרחוב הקלאסית הכי ישראלית שיש - סביח! סביח בבאן נימוח, עם איולי לימונים כבושים וטחינה עמבה, ביצה עלומה וחצילים מטוגנים. מושלם לא?
שדרוג למנת הרחוב הקלאסית הכי ישראלית שיש - סביח! סביח בבאן נימוח, עם איולי לימונים כבושים וטחינה עמבה, ביצה עלומה וחצילים מטוגנים. מושלם לא?
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    561
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.6 קק״ל 5606.2 קק״ל
    פחמימות 137.7 גרם 1376.7 גרם
    שומן 38.3 גרם 383.0 גרם
    נתרן 793.6 מ״ג 7935.7 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 183.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 419.1 מ״ג 4190.9 מ״ג
    סידן 74.9 מ״ג 748.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 24.7 מ״ג
    אשלגן 351.4 מ״ג 3514.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    561
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.6 קק״ל 5606.2 קק״ל
    פחמימות 137.7 גרם 1376.7 גרם
    שומן 38.3 גרם 383.0 גרם
    נתרן 793.6 מ״ג 7935.7 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 183.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 419.1 מ״ג 4190.9 מ״ג
    סידן 74.9 מ״ג 748.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 24.7 מ״ג
    אשלגן 351.4 מ״ג 3514.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טחינה עמבה

איולי לימון כבוש

ביצים עלומות


אופן הכנה

  1. מכינים את החצילים: פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 2 ס”מ. טיפ של יונית - טובלים את החציל בחלבון בלבד זה שומר את העסיסיות שלו גם ליום המחר.
  2. מטגנים את פרוסות החציל בשמן עמוק במחבת רחבה.
  3. מכינים את האיולי: שמים במעבד מזון חלמונים ,חרדל, מלח, פלפל, לימון, לימון כבוש ומערבלים במהירות גבוהה.
  4. מוסיפים שמן זית בהדרגה, זילוף עדין-עדין, עד שמסמיך ונהיה לנו איולי.
  5. מכינים ביצים עלומות: טיפ של אמיר - בסיר שאפשר להכניס לתנור שמים מים ושוברים כמה ביצים שרוצים. את הסיר מניחים על מגש של תנור ועל המגש שמים עוד מים ,מבשלים את הביצים בתנור בחום של 65 מעלות למשך שעה בדיוק.
  6. מכינים טחינה עמבה: מכינים טחינה כרגיל עם מים ולימון ומוסיפים עמבה לפי הטעם.
  7. מגישים: בתוך לחמניית באן, מורחים איולי, שמים חסה, חציל, זיתים, וביצה עלומה יחד עם טחינה עמבה מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילה חדשה בעברית: סביחבאן! סביח בתוך באן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    שילי דהרי

    וואי יצא לי פצצה! ממש פיצוי על זה שאי אפשר לצאת למסעדה בסגר

    Avatar
    אלין בן ברוך-פחימה

    שדרוג שדרוג…נראה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

קטגוריות

אביזרים

תגיות