מלי מאירוב עושה לנו אמריקה! סינבון שמרים קינמון

זהירות, מתכון ממכר לפניכם! מלי מאירוב מכינה סינבון - מאפי שמרים קינמון אישיים שיעשו לכם בוקר מושלם וימלאו לכם את הבית בריחות חלומיים ומעוררי תיאבון
זהירות, מתכון ממכר לפניכם! מלי מאירוב מכינה סינבון - מאפי שמרים קינמון אישיים שיעשו לכם בוקר מושלם וימלאו לכם את הבית בריחות חלומיים ומעוררי תיאבון
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
30 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.4 קק״ל 4996.6 קק״ל
    פחמימות 66.5 גרם 797.6 גרם
    שומן 14.4 גרם 173.0 גרם
    נתרן 110.5 מ״ג 1326.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 96.7 גרם
    כולסטרול 98.3 מ״ג 1179.7 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 383.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 97.7 מ״ג 1172.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 416.4 קק״ל 4996.6 קק״ל
    פחמימות 66.5 גרם 797.6 גרם
    שומן 14.4 גרם 173.0 גרם
    נתרן 110.5 מ״ג 1326.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 96.7 גרם
    כולסטרול 98.3 מ״ג 1179.7 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 383.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 97.7 מ״ג 1172.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מלי מאירוב
X

30 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מי סוכר

מילוי וציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים את החמאה/מחמאה והחלב/המים ולשים 2 דקות.
  2. מוסיפים את הביצה, החלמון וגרידת הלימון ולשים ביד או במיקסר למשך 5 דקות.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות עד שהבצק נהיה רך ומתנתק מהדפנות - במידת הצורך מוסיפים עוד כף חלב/מים.
  4. מפזרים קצת קמח על הבצק ואוספים לכדור. מכסים בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר ל-3 שעות או עד 12 שעות.
  5. מכינים מי סוכר: בסיר קטן שמים את הסוכר, המים והלימון ומבשלים עשר דקות, מורידים מהאש ומכניסים למקרר לצינון.
  6. מוציאים את הבצק מהמקרר וממתינים עשר דקות לפני שמתחילים לעבד אותו. מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים את הבצק על הקמח.
  7. מגלגלים את הבצק למלבן, לא דק מדי, בודקים שהוא לא נדבק לשיש, ומורחים עליו את החמאה/ מחמאה המומסת.
  8. מערבבים בקערה את הסוכר החום והקינמון ומפזרים מעל החמאה. מגלגלים לרולדה וחותכים פרוסות רחבות.
  9. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  10. מניחים את פרוסות הרולדה על תבנית משומנת כאשר השבלול מופנה כלפי מעלה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה וחצי.

    מניחים את פרוסות הרולדה על תבנית משומנת כאשר השבלול מופנה כלפי מעלה. צילום: מלי מאירוב
    מניחים את פרוסות הרולדה על תבנית משומנת כאשר השבלול מופנה כלפי מעלה. צילום: מלי מאירוב

  11. מורחים ביצה טרופה מעל כל מאפה, מטפטפים כמה טיפות מייפל ומכניסים לאפייה של 30 דקות בערך עד שמזהיב. מוציאים שהמאפים עוד מעט רכים - הם מתייצבים אחרי קירור בחוץ.
  12. בעוד המאפים חמים מברישים כל אחד במי סוכר בנדיבות.
    אופים עד שהבצק מזהיב ומברישים מי סוכר כשהמאפים עוד חמים. צילום: מלי מאירוב
    אופים עד שהבצק מזהיב ומברישים מי סוכר כשהמאפים עוד חמים. צילום: מלי מאירוב

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלי מאירוב עושה לנו אמריקה! סינבון שמרים קינמון

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Ofer Seri

    הבית התחיל לרקוד רק מהריח והטעם מושלם סינבון אמיתי,וכמו תמיד מתכון מדויק של מלי מאירוב היקרה. תודה תודה

    Avatar
    Michal Magen
    Avatar
    עובד ועליזה סנדו

    המתכון של מלי מושלםםם.יצא עשר.

הצג עוד

תגובות (381)

Avatar

    Avatar
    נורית

    עוגיות פצצה יצאו טעימות להפליא תודה לך מלי יקרה ישר כח

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה נורית

    Avatar
    יענח

    הבצק יצא לי קשה, מה אני יכולה לעשות?

      Avatar
      מערכת Foody

      הבצק אמור להיות רך ונעים. שימי לב אם השתמשת בכמויות מדויקות של המצרכים לבצק, אולי הוספת יותר קמח וכו’ או לישה יותר מדי זמן ולכן הבצק קשה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות