בוש קאבר דסקטופ

מנת גורמה ביתית: דג בתנור על קרפצ’יו תפוחי אדמה ושמנת חמוצה

שדרוג מטורף למנה של דג בתנור! קבלו מתכון להכנת דג בתנור שמגישים על קרפצ'יו תפוחי אדמה קריספיים עם שפע שום ושמן זית נפלאים
שדרוג מטורף למנה של דג בתנור! קבלו מתכון להכנת דג בתנור שמגישים על קרפצ'יו תפוחי אדמה קריספיים עם שפע שום ושמן זית נפלאים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 554.5 קק״ל 2218.1 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 257.8 גרם
    שומן 27.7 גרם 110.7 גרם
    נתרן 195198.9 מ״ג 780795.7 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 20.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 6.6 מ״ג 26.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    555
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 554.5 קק״ל 2218.1 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 257.8 גרם
    שומן 27.7 גרם 110.7 גרם
    נתרן 195198.9 מ״ג 780795.7 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 20.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 6.6 מ״ג 26.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

קובי אדרי מלמד אתכם להכין דג רך ועסיסי בציפוי מלח. ואם זה לא מספיק, הצ’אנקים של הדג מוגשים על קרפצ’ו תפוחי אדמה שחומים ופריכים בליווי שמנת חמוצה שמאזנת את כל הטעמים ומביאה את המנה לשלמות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
קובי אדרי
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

דג


אופן הכנה

  1. מכינים את תפוחי האדמה: מחממים תנור בפונקציית החימום המהיר ל-220 מעלות ואופים את תפוחי האדמה השלמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשעה לרכות.
  2. מוציאים את תפוחי האדמה, מניחים על נייר אפיה ומעליהם מניחים נייר אפיה נוסף. מועכים את תפוחי האדמה עד שהם שטוחים כמו קרפצ’יו. מתבלים במלח הגס, בפלפל השחור ובשמן הזית ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות. מוציאים את תפוחי האדמה, אך לא מכבים את התנור.
  3. מכינים את הדג: ממלאים את בטן הדג בטרגון, שיני השום ושמן הזית (ניתן להחליף את הטרגון בטימין או רוזמרין).
  4. מערבבים בקערה את המלח הגס עם הרוזמרין, הטימין והמים. מפזרים במגש מחצית מתערובת המלח, מניחים את הדגים על המלח ומכסים ביתר התערובת לכיסוי מלא של הדג.
  5. מפזרים על המלח חצי כוס מים קרים תוך כדי הידוק ואופים 26 דקות.
  6. מפצחים את שריון המלח, מוציאים צ’אנקים של הדג, מסדרים על תפוחי האדמה, מוסיפים את השמנת החמוצה ומגישים.
דג אפוי במלח על 'קרפצ'יו תפוחי אדמה1
דג בתנור על קרפצ’יו תפוחי אדמה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת גורמה ביתית: דג בתנור על קרפצ’יו תפוחי אדמה ושמנת חמוצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות