מרק האפונה המושלם עם אפונה מתפצחת בפנים
כשרום מילשטיין מכינה מרק אפונה זה מזכיר לה את השכנה שלה. איזה זיכרון זה מעלה בכם? מרק אפונה זה הכי חורף שיש, מזין, כל כך טעים, קל להכנה ובצבע ירוק משגע
כשרום מילשטיין מכינה מרק אפונה זה מזכיר לה את השכנה שלה. איזה זיכרון זה מעלה בכם? מרק אפונה זה הכי חורף שיש, מזין, כל כך טעים, קל להכנה ובצבע ירוק משגע
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1840.4 קק״ל 1840.4 קק״לפחמימות 151.8 גרם 151.8 גרםשומן 87.1 גרם 87.1 גרםנתרן 6492.3 מ״ג 6492.3 מ״גחלבון 78.3 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 73.5 גרם 73.5 גרםשומן רווי 32.0 גרם 32.0 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״גסידן 1126.2 מ״ג 1126.2 מ״גברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 7577.8 מ״ג 7577.8 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות1840
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1840.4 קק״ל 1840.4 קק״לפחמימות 151.8 גרם 151.8 גרםשומן 87.1 גרם 87.1 גרםנתרן 6492.3 מ״ג 6492.3 מ״גחלבון 78.3 גרם 78.3 גרםסיבים תזונתיים 73.5 גרם 73.5 גרםשומן רווי 32.0 גרם 32.0 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״גסידן 1126.2 מ״ג 1126.2 מ״גברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 7577.8 מ״ג 7577.8 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 1840 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
50 גרם חמאה
-
200 גרם אפונה ירוקה יבשהמושרית 24 שעות במים
-
300 גרם אפונה ירוקה קפואה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1 גבעול כרישהחתוכה לפרוסות
-
2 גזרים בינונייםקלופים ופרוסים דק
-
1 גבעול סלריפרוס
-
2 כפיות מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
2 1/2 כוסות ציר ירקותאו ציר עוף או בקר
אופן הכנה
- מכניסים את שמן הזית, החמאה, הבצל, הכרישה, הגזרים, הסלרי, חצי מכמות האפונה היבשה (100 גרם), האפונה הקפואה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE (צריבה).
- מוסיפים את הציר. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוסיפים את המחצית הנותרת של האפונה היבשה. מערבבים ומוזגים לקעריות הגשה.
- מוזגים לקערה ומזלפים מעט שמן זית מעל, אפשר להגיש עם קרוטונים או עם קוביות חזה אווז מטוגנות.
אופן הכנה
- מכניסים את שמן הזית, החמאה, הבצל, הכרישה, הגזרים, הסלרי, חצי מכמות האפונה היבשה (100 גרם), האפונה הקפואה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE (צריבה).
- מוסיפים את הציר. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוסיפים את המחצית הנותרת של האפונה היבשה. מערבבים ומוזגים לקעריות הגשה.
- מוזגים לקערה ומזלפים מעט שמן זית מעל, אפשר להגיש עם קרוטונים או עם קוביות חזה אווז מטוגנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן