מרק האפונה המושלם עם אפונה מתפצחת בפנים

מרק אפונה זה הכי חורף שיש, זה מזין, כל כך טעים, קל להכנה ובצבע ירוק משגע. כשרום מילשטיין מכינה מרק אפונה זה מזכיר לה את השכנה שלה. איזה זיכרון זה מעלה בכם?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את שמן הזית, החמאה, הבצל, הכרישה, הגזרים, הסלרי, חצי מכמות האפונה היבשה (100 גרם), האפונה הקפואה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
  2. בוחרים בתכנית SAUTE (צריבה).
  3. מוסיפים את הציר. בוחרים בתוכניתSOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
  4. מוסיפים את המחצית הנותרת של האפונה היבשה. מערבבים ומוזגים לקעריות הגשה.
  5. מוזגים לקערה ומזלפים מעט שמן זית מעל, אפשר להגיש עם קרוטונים או עם קוביות חזה אווז מטוגנות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2201.4 קק״ל 2201.4 קק״ל
פחמימות 156.4 גרם 156.4 גרם
שומן 105.2 גרם 105.2 גרם
נתרן 6507.4 מ״ג 6507.4 מ״ג
חלבון 102.7 גרם 102.7 גרם
סיבים תזונתיים 82.8 גרם 82.8 גרם
שומן רווי 33.6 גרם 33.6 גרם
כולסטרול 107.5 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 423.1 מ״ג 423.1 מ״ג
ברזל 19.4 מ״ג 19.4 מ״ג
אשלגן 3959.0 מ״ג 3959.0 מ״ג
אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody