מרק וון טון עם כיסונים במילוי עוף
ישראל אהרוני מכין מנה שתחמם לכם את החורף - מרק וון טון מהמטבח הסיני עם כיסונים עדינים במילוי עוף. מתבלים את המרק בג'ינג'ר ובשמן שומשום ונהנים מארוחה אסיאתית
ישראל אהרוני מכין מנה שתחמם לכם את החורף - מרק וון טון מהמטבח הסיני עם כיסונים עדינים במילוי עוף. מתבלים את המרק בג'ינג'ר ובשמן שומשום ונהנים מארוחה אסיאתית
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.0 קק״ל 570.0 קק״לפחמימות 6.0 גרם 36.3 גרםסוכר 1.7 גרם 10.4 גרםשומן 4.9 גרם 29.4 גרםנתרן 361.5 מ״ג 2168.9 מ״גחלבון 11.7 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 210.9 מ״גסידן 35.1 מ״ג 210.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 345.3 מ״ג 2072.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות95
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.0 קק״ל 570.0 קק״לפחמימות 6.0 גרם 36.3 גרםסוכר 1.7 גרם 10.4 גרםשומן 4.9 גרם 29.4 גרםנתרן 361.5 מ״ג 2168.9 מ״גחלבון 11.7 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 210.9 מ״גסידן 35.1 מ״ג 210.8 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 345.3 מ״ג 2072.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
4 פטריות שיטאקה מיובשות קטנות
-
1 גזר בינוני
-
3 כפיות ציר עוף
-
5 כוסות מים רותחים
כיסונים
-
300 גרם פרגיות טחונות
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 חבילה עיגולי בצק מוכנים לדים סאם
הגשה
-
1 חבילה נבטים סיניים
אופן הכנה
- מכינים את המרק: על קרש חיתוך קוצצים דק את הבצל הירוק, הצ’ילי האדום והג’ינג’ר.
- משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 15 דקות. מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
- בסיר גדול מחממים את ציר העוף עם המים הרותחים, הגזר והפטריות עד לרתיחה.
- בינתיים, מכינים את הכיסונים: קוצצים דק את הבצל הירוק והג’ינג’ר.
- מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
- בכל עיגול בצק שמים 1 כפית מתערובת המילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את הקצוות.
- מבשלים את הכיסונים במרק הרותח 3 דקות.
- מוזגים מרק לקערות הגשה, שמים כמה כיסונים בכל קערה ומעטרים בנבטים, פרוסות פלפל צ’ילי ובצל ירוק. מוסיפים לכל קערה מעט שמן שומשום.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: על קרש חיתוך קוצצים דק את הבצל הירוק, הצ’ילי האדום והג’ינג’ר.
- משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 15 דקות. מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
- קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
- בסיר גדול מחממים את ציר העוף עם המים הרותחים, הגזר והפטריות עד לרתיחה.
- בינתיים, מכינים את הכיסונים: קוצצים דק את הבצל הירוק והג’ינג’ר.
- מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
- בכל עיגול בצק שמים 1 כפית מתערובת המילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את הקצוות.
- מבשלים את הכיסונים במרק הרותח 3 דקות.
- מוזגים מרק לקערות הגשה, שמים כמה כיסונים בכל קערה ומעטרים בנבטים, פרוסות פלפל צ’ילי ובצל ירוק. מוסיפים לכל קערה מעט שמן שומשום.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר תמונה של הבצק כיסונים לא מוצאת באינטרנט
היי לינוי, כך זה נראה:
https://d226b0iufwcjmj.cloudfront.net/product-images/1457/10790030/9650284/large.jpg