מרק וון טון עם כיסונים במילוי עוף

ישראל אהרוני מכין מנה שתחמם לכם את החורף - מרק וון טון מהמטבח הסיני עם כיסונים עדינים במילוי עוף. מתבלים את המרק בג'ינג'ר ובשמן שומשום ונהנים מארוחה אסיאתית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: קוצצים דק את הבצל הירוק, הצ’ילי האדום והג’ינג’ר.
  2. משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 15 דקות. מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
  3. קולפים את הגזר וחותכים לטבעות דקות.
  4. בסיר גדול מחממים את ציר העוף, הגזר והפטריות עד לרתיחה.
  5. בינתיים, מכינים את הכיסונים: קוצצים דק את הבצל הירוק והג’ינג’ר.
  6. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
  7. בכל עיגול בצק שמים 1 כפית מתערובת המילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת האצבע, סוגרים לצורת חצי עיגול ומהדקים את הקצוות.
  8. מבשלים את הכיסונים במרק הרותח 3 דקות.
  9. מוזגים מרק לקערות הגשה, שמים כמה כיסונים בכל קערה ומעטרים בנבטים, פרוסות פלפל צ’ילי ובצל ירוק. מוסיפים לכל קערה מעט שמן שומשום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 180.2 קק״ל 1081.2 קק״ל
פחמימות 14.0 גרם 83.7 גרם
שומן 7.7 גרם 46.3 גרם
נתרן 864.2 מ״ג 5185.0 מ״ג
חלבון 17.6 גרם 105.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 10.6 גרם
כולסטרול 42.2 מ״ג 253.2 מ״ג
סידן 44.4 מ״ג 266.2 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 580.5 מ״ג 3482.9 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody