מרק עוף צח
כולם צריכים מתכון אחד מנצח של מרק עוף צח. הוא מעולה כציר לתבשילים, כבסיס למרק קניידלך או אפילו כשרוצים מרק עוף מנחם ועדין בלי העוף והירקות
כולם צריכים מתכון אחד מנצח של מרק עוף צח. הוא מעולה כציר לתבשילים, כבסיס למרק קניידלך או אפילו כשרוצים מרק עוף מנחם ועדין בלי העוף והירקות
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 364.9 קק״ל 2189.6 קק״לפחמימות 19.5 גרם 117.1 גרםשומן 6.0 גרם 36.2 גרםנתרן 1481.7 מ״ג 8890.4 מ״גחלבון 42.7 גרם 256.4 גרםסיבים תזונתיים 16.9 גרם 101.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״גסידן 433.6 מ״ג 2601.9 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.4 מ״גאשלגן 3091.0 מ״ג 18546.1 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 31.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות365
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 364.9 קק״ל 2189.6 קק״לפחמימות 19.5 גרם 117.1 גרםשומן 6.0 גרם 36.2 גרםנתרן 1481.7 מ״ג 8890.4 מ״גחלבון 42.7 גרם 256.4 גרםסיבים תזונתיים 16.9 גרם 101.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״גסידן 433.6 מ״ג 2601.9 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.4 מ״גאשלגן 3091.0 מ״ג 18546.1 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 31.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 365 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק עוף צח
אופן הכנה
- מסדרים את הירקות והתבלינים בשקיות בד לבישול - בשקית הראשונה מניחים את הסלרי, הפטרוזיליה והשמיר וקושרים. בשקית השנייה מניחים את הגזרים והקישואים וקושרים. בשקית השלישית מניחים את הבצל, הפלפל ועלי הדפנה וקושרים.
- מסדרים בסיר את העוף, שקיות הירקות והתבלינים ומוסיפים מים.
- מביאים לרתיחה ומכסים, אוספים בעזרת מסננת קטנה את הקצף שנוצר על פני המים וזורקים.
- ממשיכים לבשל על אש קטנה לפחות שעה, תוך כדי ממשיכים לכפות את הקצף עד שאין בכלל.
- מתבלים במלח את המרק, טועמים ומוסיפים עוד לפי הטעם.
- מוציאים את שקיות הבד והעוף מהמרק. אפשרי לסנן שוב את המרק בעזרת שקית בד. בתיאבון!
אופן הכנה
- מסדרים את הירקות והתבלינים בשקיות בד לבישול - בשקית הראשונה מניחים את הסלרי, הפטרוזיליה והשמיר וקושרים. בשקית השנייה מניחים את הגזרים והקישואים וקושרים. בשקית השלישית מניחים את הבצל, הפלפל ועלי הדפנה וקושרים.
- מסדרים בסיר את העוף, שקיות הירקות והתבלינים ומוסיפים מים.
- מביאים לרתיחה ומכסים, אוספים בעזרת מסננת קטנה את הקצף שנוצר על פני המים וזורקים.
- ממשיכים לבשל על אש קטנה לפחות שעה, תוך כדי ממשיכים לכפות את הקצף עד שאין בכלל.
- מתבלים במלח את המרק, טועמים ומוסיפים עוד לפי הטעם.
- מוציאים את שקיות הבד והעוף מהמרק. אפשרי לסנן שוב את המרק בעזרת שקית בד. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן