סנו רקע

מרק עוף צח

כולם צריכים מתכון אחד מנצח של מרק עוף צח. הוא מעולה כציר לתבשילים, כבסיס למרק קניידלך או אפילו כשרוצים מרק עוף מנחם ועדין בלי העוף והירקות
כולם צריכים מתכון אחד מנצח של מרק עוף צח. הוא מעולה כציר לתבשילים, כבסיס למרק קניידלך או אפילו כשרוצים מרק עוף מנחם ועדין בלי העוף והירקות
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.9 קק״ל 2189.6 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 117.1 גרם
    שומן 6.0 גרם 36.2 גרם
    נתרן 1481.7 מ״ג 8890.4 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 256.4 גרם
    סיבים תזונתיים 16.9 גרם 101.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 433.6 מ״ג 2601.9 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 3091.0 מ״ג 18546.1 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 31.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.9 קק״ל 2189.6 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 117.1 גרם
    שומן 6.0 גרם 36.2 גרם
    נתרן 1481.7 מ״ג 8890.4 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 256.4 גרם
    סיבים תזונתיים 16.9 גרם 101.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 128.3 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 433.6 מ״ג 2601.9 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 28.4 מ״ג
    אשלגן 3091.0 מ״ג 18546.1 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 31.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
ליאור קליין
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק עוף צח


אופן הכנה

  1. מסדרים את הירקות והתבלינים בשקיות בד לבישול - בשקית הראשונה מניחים את הסלרי, הפטרוזיליה והשמיר וקושרים. בשקית השנייה מניחים את הגזרים והקישואים וקושרים. בשקית השלישית מניחים את הבצל, הפלפל ועלי הדפנה וקושרים.
  2. מסדרים בסיר את העוף, שקיות הירקות והתבלינים ומוסיפים מים.
  3. מביאים לרתיחה ומכסים, אוספים בעזרת מסננת קטנה את הקצף שנוצר על פני המים וזורקים.
  4. ממשיכים לבשל על אש קטנה לפחות שעה, תוך כדי ממשיכים לכפות את הקצף עד שאין בכלל.
  5. מתבלים במלח את המרק, טועמים ומוסיפים עוד לפי הטעם.
  6. מוציאים את שקיות הבד והעוף מהמרק. אפשרי לסנן שוב את המרק בעזרת שקית בד. בתיאבון!
מרק עוף צח2
מרק עוף צח. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות