-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1228.1 קק״ל 4912.4 קק״לפחמימות 95.2 גרם 380.6 גרםשומן 81.7 גרם 326.6 גרםנתרן 917.3 מ״ג 3669.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 112.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 38.0 גרם 151.8 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 528.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1228
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1228.1 קק״ל 4912.4 קק״לפחמימות 95.2 גרם 380.6 גרםשומן 81.7 גרם 326.6 גרםנתרן 917.3 מ״ג 3669.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 112.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 38.0 גרם 151.8 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 528.2 מ״גסידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1228 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 400 גרם נקניקיות עוף
-
1 חבילה בצק עליםמופשר על פי הוראות היצרן
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות לזמן של 12 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מפשירים את בצק העלים וחותכים אותו למלבנים קצת יותר קטנים מהנקניקיות.
- חוצים את הנקניקיות לאורכן.
- מניחים נייר אפייה בסלסלת הטיגון של הנינג’ה ומניחים את הנקניקיות מעל כשהחלק העגול כלפי מעלה.
- מעל כל נקניקיה מניחים מלבן של בצק עלים.
- מברישים את בצק העלים בביצה טרופה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- אופים במשך 12 דקות ובסיום האפייה מגישים עם רטבים שאוהבים - חרדל, קטשופ או מיונז.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות לזמן של 12 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מפשירים את בצק העלים וחותכים אותו למלבנים קצת יותר קטנים מהנקניקיות.
- חוצים את הנקניקיות לאורכן.
- מניחים נייר אפייה בסלסלת הטיגון של הנינג’ה ומניחים את הנקניקיות מעל כשהחלק העגול כלפי מעלה.
- מעל כל נקניקיה מניחים מלבן של בצק עלים.
- מברישים את בצק העלים בביצה טרופה.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- אופים במשך 12 דקות ובסיום האפייה מגישים עם רטבים שאוהבים - חרדל, קטשופ או מיונז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן