-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 236.0 קק״ל 1180.0 קק״לפחמימות 4.0 גרם 20.0 גרםשומן 20.0 גרם 100.0 גרםנתרן 700.0 מ״ג 3500.0 מ״גחלבון 10.0 גרם 50.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 8.0 גרם 40.0 גרםכולסטרול 55.0 מ״ג 275.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות236
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 236.0 קק״ל 1180.0 קק״לפחמימות 4.0 גרם 20.0 גרםשומן 20.0 גרם 100.0 גרםנתרן 700.0 מ״ג 3500.0 מ״גחלבון 10.0 גרם 50.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 8.0 גרם 40.0 גרםכולסטרול 55.0 מ״ג 275.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אין זמן, הרעב מזדחל והילדים רוצים אוכל טעים ועכשיו? הגרסה המהירה של ‘משה בתיבה’ כאן לפניכם – נקניקיות עוף טעימות עטופות פרוסות לחם רכות. המלצה שלי? תכינו כמות כפולה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 236 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
נקניקיות
-
1 חבילה נקניקיות עוף
-
5 יחידות לחם לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מטגנים נקניקיות במחבת.
- משטחים בעזרת מערוך את פרוסות הלחם, ללא החלק הקשה.
- מורחים על הלחם ביצה.
- עוטפים כל נקניקיhה בפרוסת לחם ומורחים ביצה.
- אופים בתנור במשך 10 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מטגנים נקניקיות במחבת.
- משטחים בעזרת מערוך את פרוסות הלחם, ללא החלק הקשה.
- מורחים על הלחם ביצה.
- עוטפים כל נקניקיhה בפרוסת לחם ומורחים ביצה.
- אופים בתנור במשך 10 דקות ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן