נאגטס חמוץ מתוק

נאגטס חמוץ מתוק עם טוויסט הדרי במיוחד של מיץ תפוזים שנותן טעם וריח מושלמים לנאגטס. אתם חייבים לנסות את המתכון הזה בבית
נאגטס חמוץ מתוק עם טוויסט הדרי במיוחד של מיץ תפוזים שנותן טעם וריח מושלמים לנאגטס. אתם חייבים לנסות את המתכון הזה בבית
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    630
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 629.7 קק״ל 2518.9 קק״ל
    פחמימות 77.5 גרם 310.1 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.6 גרם
    נתרן 1197.0 מ״ג 4788.1 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 280.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 266.7 מ״ג 1066.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    630
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 629.7 קק״ל 2518.9 קק״ל
    פחמימות 77.5 גרם 310.1 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.6 גרם
    נתרן 1197.0 מ״ג 4788.1 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.0 מ״ג 280.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 266.7 מ״ג 1066.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
גיל אטלן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

פרגיות

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב לכדי תערובת חלקה - שימו לב לא להשאיר גושי קורנפלור. טועמים ומתקנים טעם - הרוטב צריך להיות חמוץ-מלוח-מתוק עם מידת חריפות על פי טעמכם.
  2. בקערה נוספת מפדרים את נתחי הפרגיות בקורנפלור ומנערים את העודף.
  3. בווק או סוטאז’, מחממים את השמן עד שמתחיל להעלות עשן ומיד מטגנים בו את הפרגיות תוך כדי ערבוב והפיכתן להשחמה יפה.
  4. מוציאים את הפרגיות מהמחבת, שופכים את עודף השמן לקערית ומיד מוזגים למחבת את הרוטב שהכנו קודם, מביאים לרתיחה תוך כיד ערבוב והוא מהר מאוד יתחיל להסמיך.
  5. ברגע שהגענו להסמכה רצויה, מחזירים את הפרגית המושחמת ועוד ערבוב אחד או שניים ומיד מגישים מעל אורז, מפזרים בצל ירוק קצוץ וסוחטים מיץ ליים או לימון טרי להשלמת החמיצות.
נאגטס חמוץ מתוק1
נאגטס חמוץ מתוק. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות