נאמי נאמי נאמי: נאגטס דגים בציפוי פריך! (הסוד בפנים)
פיש אנד צ'יפס ביתי ומושחת! נאגטס דגים מושלם מרצועות פילה דג לבן מטוגנות בציפוי פנקו ופריכות בטירוף, שמוגשות לצד צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון
פיש אנד צ'יפס ביתי ומושחת! נאגטס דגים מושלם מרצועות פילה דג לבן מטוגנות בציפוי פנקו ופריכות בטירוף, שמוגשות לצד צ'יפס תפוחי אדמה, מיונז ולימון
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1186.0 קק״ל 2371.9 קק״לפחמימות 126.6 גרם 253.3 גרםשומן 37.3 גרם 74.7 גרםנתרן 2113.9 מ״ג 4227.8 מ״גחלבון 78.2 גרם 156.5 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.3 גרםשומן רווי 6.8 גרם 13.7 גרםכולסטרול 564.4 מ״ג 1128.7 מ״גסידן 116.0 מ״ג 231.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 1297.7 מ״ג 2595.3 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1186
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1186.0 קק״ל 2371.9 קק״לפחמימות 126.6 גרם 253.3 גרםשומן 37.3 גרם 74.7 גרםנתרן 2113.9 מ״ג 4227.8 מ״גחלבון 78.2 גרם 156.5 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.3 גרםשומן רווי 6.8 גרם 13.7 גרםכולסטרול 564.4 מ״ג 1128.7 מ״גסידן 116.0 מ״ג 231.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 1297.7 מ״ג 2595.3 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1186 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאגטס דגים
-
500 גרם דג לבןפילה ללא עור, חתוך לרצועות שמנמנות
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 ביצים L
-
2 כוסות פירורי פנקומזרח מערב
-
1 בקבוק שמן קנולהלטיגון, לפי הצורך
הגשה
-
1 שקית צ’יפס קפואמטוגן, או צ'יפס בהכנה ביתית
-
4 כפות מיונז
-
1 לימון בינוניחתוך לרבעים
אופן הכנה
- שמים את הקמח מעורבב עם מלח ופלפל ופירורי הפנקו בשתי קערות נפרדות. טורפים בקערה נפרדת את הביצים.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
- טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. מגלגלים עד לציפוי מלא ומעבירים ישירות למחבת.
- מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מגישים מיד לצד צ’יפס, מיונז ופרוסות לימון.
אופן הכנה
- שמים את הקמח מעורבב עם מלח ופלפל ופירורי הפנקו בשתי קערות נפרדות. טורפים בקערה נפרדת את הביצים.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
- טובלים את חתיכות הדג בקמח ומנערים את העודפים. טובלים בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הפנקו. מגלגלים עד לציפוי מלא ומעבירים ישירות למחבת.
- מטגנים עד שהנאגטס מזהיבים מכל הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מגישים מיד לצד צ’יפס, מיונז ופרוסות לימון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אפשר להשתמש בכל דג שרוצים?
היי שירן, ניתן להשתמש בכל נתח דג שאוהבים.
הרגתם אותייי
נראה ממש טוב
אפשרעם סרדינים ?
פחות מתאים.