נאצ’וס פרמזן ועשבי תיבול
הם מעולים לאירוח, לנשנוש מול הטלוויזיה ואפילו לטבילה במרק. נאצ'וס ביתיים, עם פרמזן ועשבי תיבול שמכינים ב10 דקות עבודה ויוצאים פריכים וטעימים
הם מעולים לאירוח, לנשנוש מול הטלוויזיה ואפילו לטבילה במרק. נאצ'וס ביתיים, עם פרמזן ועשבי תיבול שמכינים ב10 דקות עבודה ויוצאים פריכים וטעימים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.7 קק״ל 328.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 3.8 גרם 23.0 גרםנתרן 130.0 מ״ג 780.0 מ״גחלבון 5.0 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 136.8 מ״ג 821.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 10.7 מ״ג 64.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות55
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.7 קק״ל 328.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 3.8 גרם 23.0 גרםנתרן 130.0 מ״ג 780.0 מ״גחלבון 5.0 גרם 30.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 136.8 מ״ג 821.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 10.7 מ״ג 64.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 55 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 עלי טורטיות גדולות
-
100 גרם גבינת פרמזןמגורר דק
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מערבבים פרמזן ותערובת עשבי תיבול בקערה.
- מתיזים תרסיס שמן על טורטייה ומפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפרמזן.
- חותכים כל טורטייה ל-4 משולשים גדולים וכל משולש ל-3 משולשים קטנים (סה”כ 12 משולשים) ומניחים בתבניות.
- חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
- אופים 8-6 דקות, עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב. ניתן לשמור בקופסה אטומה חוץ למקרר עד יומיים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מערבבים פרמזן ותערובת עשבי תיבול בקערה.
- מתיזים תרסיס שמן על טורטייה ומפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפרמזן.
- חותכים כל טורטייה ל-4 משולשים גדולים וכל משולש ל-3 משולשים קטנים (סה”כ 12 משולשים) ומניחים בתבניות.
- חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
- אופים 8-6 דקות, עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב. ניתן לשמור בקופסה אטומה חוץ למקרר עד יומיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן