נודלס עם פרגיות וברוקולי
כמו במסעדה רק טעים יותר: נודלס עם פרגיות וברוקולי. המכשיר שמתחמם היטב בצדדים עוזר בצריבת הבשר והנודלס מכל הצדדים ומתקבלת מנה ללא נוזלים מיותרים
כמו במסעדה רק טעים יותר: נודלס עם פרגיות וברוקולי. המכשיר שמתחמם היטב בצדדים עוזר בצריבת הבשר והנודלס מכל הצדדים ומתקבלת מנה ללא נוזלים מיותרים
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 373.8 קק״ל 1495.1 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.3 גרםשומן 18.0 גרם 71.9 גרםנתרן 765.0 מ״ג 3060.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 121.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.9 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״גסידן 20.7 מ״ג 82.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 111.9 מ״ג 447.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות374
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 373.8 קק״ל 1495.1 קק״לפחמימות 24.1 גרם 96.3 גרםשומן 18.0 גרם 71.9 גרםנתרן 765.0 מ״ג 3060.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 121.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.9 גרםכולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״גסידן 20.7 מ״ג 82.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 111.9 מ״ג 447.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 374 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
נודלס ופרגיות
-
1/2 חבילה אטריות ביצים
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
400 גרם סטייק פרגית
-
1/2 ראש ברוקולי
-
3 כפות רוטב סויה
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית שמן שומשום
הגשה
-
0.33 כוס בוטנים קלוייםקצוצים דק
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- שמים את הנודלס והברוקולי בקערה עם מים רותחים עד לכיסוי וסוגרים עם מכסה. ממתינים 10 דקות ומסננים את המים.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ומעבירים לתכנית בישול/צריבה ל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים את המכסה וממתינים שהחימום המקדים יסתיים.
- פורסים את השום לפרוסות וקוצצים דק דק את הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את הפרגיות לרצועות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים שמן, שום, ג’ונג’ר וצ’ילי ומערבבים היטב עם כף עץ במשך 2 דקות, תוך כדי שהסיר עובד.
- מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
- מוסיפים ברוקולי, נודלס, סויה, צ’ילי ושמן שומשום ומערבבים תוך כדי צריבה בזמן שהסיר עובד, כ-5 דקות לערך. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
אופן הכנה
- חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
- שמים את הנודלס והברוקולי בקערה עם מים רותחים עד לכיסוי וסוגרים עם מכסה. ממתינים 10 דקות ומסננים את המים.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ומעבירים לתכנית בישול/צריבה ל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים את המכסה וממתינים שהחימום המקדים יסתיים.
- פורסים את השום לפרוסות וקוצצים דק דק את הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את הפרגיות לרצועות.
- פותחים את המכסה, מוסיפים שמן, שום, ג’ונג’ר וצ’ילי ומערבבים היטב עם כף עץ במשך 2 דקות, תוך כדי שהסיר עובד.
- מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
- מוסיפים ברוקולי, נודלס, סויה, צ’ילי ושמן שומשום ומערבבים תוך כדי צריבה בזמן שהסיר עובד, כ-5 דקות לערך. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן