נודלס עם פרגיות וברוקולי

כמו במסעדה רק טעים יותר: נודלס עם פרגיות וברוקולי. המכשיר שמתחמם היטב בצדדים עוזר בצריבת הבשר והנודלס מכל הצדדים ומתקבלת מנה ללא נוזלים מיותרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
  2. שמים את הנודלס והברוקולי בקערה עם מים רותחים עד לכיסוי וסוגרים עם מכסה. ממתינים 10 דקות ומסננים את המים.
  3. מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ומעבירים למצב בישול/צריבה ל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה ממתינים 3 דקות עד שהסיר יתחמם.
  4. פורסים את השום לפרוסות וקוצצים דק דק את הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את הפרגיות לרצועות.
יוצקים מים על הנודלס
יוצקים מים על הנודלס
  1. פותחים את המכסה, מוסיפים שמן, שום, ג’ונג’ר וצ’ילי ומערבבים היטב עם כף עץ במשך 2 דקות, תוך כדי שהסיר עובד.
  2. מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
  3. מוסיפים ברוקולי, נודלס, סויה, צ’ילי ושמן שומשום ומערבבים תוך כדי צריבה בזמן שהסיר עובד, כ-5 דקות לערך. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
נודלס עם פרגיות וברוקולי
נודלס עם פרגיות וברוקולי

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 374.1 קק״ל 1496.4 קק״ל
פחמימות 23.8 גרם 95.3 גרם
שומן 17.9 גרם 71.7 גרם
נתרן 1157.9 מ״ג 4631.5 מ״ג
חלבון 30.5 גרם 121.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 2.5 גרם
כולסטרול 14.5 מ״ג 58.0 מ״ג
סידן 31.3 מ״ג 125.1 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 126.9 מ״ג 507.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody