רקע יטבתה

ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 434.6 מ״ג 1738.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 228.2 מ״ג
    ברזל 41.6 מ״ג 166.2 מ״ג
    אשלגן 103.1 מ״ג 412.4 מ״ג
    אבץ 41.1 מ״ג 164.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 434.6 מ״ג 1738.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 228.2 מ״ג
    ברזל 41.6 מ״ג 166.2 מ״ג
    אשלגן 103.1 מ״ג 412.4 מ״ג
    אבץ 41.1 מ״ג 164.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
50 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


אופן הכנה

  1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.ניוקי בישול
  2. בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.

    טיגון פטריות
    מטגנים את הפטריות עד שהן מקבלות צבע עמוק וזהוב

  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
  4. מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
  5. מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
  6. מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
  7. ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (32)

Avatar

    Avatar
    יהלי

    היי יש לי יין לבן חצי יבש ושמנת מתוקה להקצפה 38% במקום שמנת לבישול זה בסדר? המתכון הולך עם ניוקי תפוח אדמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי יהלי, זה בסדר גמור. והמתכון ילך מצוין עם ניוקי תפוחי אדמה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים