ניוקי פסטו פטריות: 5 מצרכים לארוחה שלמה
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פסטו ופטריות טריות - מנה קיצית, קלילה להכנה, טעימה וחשוב לא פחות בלי כלים, בלי בלאגן ועם 5 מרכיבים בלבד
ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פסטו ופטריות טריות - מנה קיצית, קלילה להכנה, טעימה וחשוב לא פחות בלי כלים, בלי בלאגן ועם 5 מרכיבים בלבד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.3 קק״ל 1137.0 קק״לפחמימות 40.7 גרם 162.7 גרםשומן 11.8 גרם 47.3 גרםנתרן 118.4 מ״ג 473.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות284
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.3 קק״ל 1137.0 קק״לפחמימות 40.7 גרם 162.7 גרםשומן 11.8 גרם 47.3 גרםנתרן 118.4 מ״ג 473.4 מ״גחלבון 4.5 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.8 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 284 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 סלסילה פטריות פורטובלו
-
3 כפות שמן זית
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
3 כפות ממרח פסטו
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- שוטפים את הפטריות וחוצים אותן לאורכן (עם הרגל).
- מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את הפטריות בשמן כ-2 דקות (עד שמשחימות מעט).
- במקביל מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
- מוסיפים לפטריות את הפסטו ומערבבים היטב (אם הניוקי עדיין לא מוכנים, מנמיכים את הלהבה למינימום).
- כשהניוקי מוכנים, מעבירים אותם בעזרת כף מחוררת למחבת עם הפטריות (אין צורך לסנן ביסודיות כי אנחנו צריכים ממי הבישול של הניוקי במחבת).
- מערבבים היטב את הניוקי עם הפטריות והפסטו.
- מגישים עם פרמזן מגורדת.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל פרמז’ן מגורר, אפשר גם לקשט בעלי בזיליקום טריים ומגישים חם.
אופן הכנה
- שוטפים את הפטריות וחוצים אותן לאורכן (עם הרגל).
- מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את הפטריות בשמן כ-2 דקות (עד שמשחימות מעט).
- במקביל מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
- מוסיפים לפטריות את הפסטו ומערבבים היטב (אם הניוקי עדיין לא מוכנים, מנמיכים את הלהבה למינימום).
- כשהניוקי מוכנים, מעבירים אותם בעזרת כף מחוררת למחבת עם הפטריות (אין צורך לסנן ביסודיות כי אנחנו צריכים ממי הבישול של הניוקי במחבת).
- מערבבים היטב את הניוקי עם הפטריות והפסטו.
- מגישים עם פרמזן מגורדת.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל פרמז’ן מגורר, אפשר גם לקשט בעלי בזיליקום טריים ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מאמצת בשתי ידיים טעים מאוד!
יצא מושלם!!! 5 דקות הכנה
כיף לשמוע! תודה!