סוכריות ג’לי אבטיח שילדים מאוד אוהבים

למה לקנות בחנות ממתקים אם אפשר להכין לגמרי לבד? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים סוכריות ג'לי אבטיח בצורות שילדים ממש יאהבו (וגם מבוגרים)
למה לקנות בחנות ממתקים אם אפשר להכין לגמרי לבד? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים סוכריות ג'לי אבטיח בצורות שילדים ממש יאהבו (וגם מבוגרים)
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    22
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 1084.0 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 191.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 3.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 107.6 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 200.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 56.9 מ״ג 2844.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    22
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 1084.0 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 191.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 3.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 107.6 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.0 מ״ג 200.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 56.9 מ״ג 2844.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים את האבטיח וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים ממשקעים באמצעות מסננת דקה.
  2. יוצקים את מיץ האבטיח לסיר. מפזרים מעל את אבקת הג’לטין באופן שווה. משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג’לטין.
  3. מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  4. מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג’לטין נמס.
  5. מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
  6. מסננים את התערובת במסננת דקה לתוך משפך או קנקן (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
  7. יוצקים לתבניות הסוכריות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות. מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

הערות

  • לצורך הכנת הסוכריות יש להצטייד בתבניות סיליקון להכנת סוכריות בצורות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות ג’לי אבטיח שילדים מאוד אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות