רקע הנמל מעודכן

סוכריות קרם ברולה להכנה קלה בבית

לא יאמינו שהכנתם לבד - סוכריות קרם ברולה עם חלב מרוכז, שמנת מתוקה וסוכר שרוף, שמכינים בבית בצ'יק צ'ק בתבנית סיליקון ייעודית
לא יאמינו שהכנתם לבד - סוכריות קרם ברולה עם חלב מרוכז, שמנת מתוקה וסוכר שרוף, שמכינים בבית בצ'יק צ'ק בתבנית סיליקון ייעודית
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.9 קק״ל 1415.3 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 74.5 גרם
    שומן 9.6 גרם 114.8 גרם
    נתרן 7.9 מ״ג 94.2 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 65.6 גרם
    כולסטרול 53.0 מ״ג 636.1 מ״ג
    סידן 18.5 מ״ג 222.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 21.9 מ״ג 263.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    118
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.9 קק״ל 1415.3 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 74.5 גרם
    שומן 9.6 גרם 114.8 גרם
    נתרן 7.9 מ״ג 94.2 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 19.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 65.6 גרם
    כולסטרול 53.0 מ״ג 636.1 מ״ג
    סידן 18.5 מ״ג 222.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 21.9 מ״ג 263.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

 

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
מעין טרודל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  2. טורפים ביחד את החלמונים, הסוכר, החלב המרוכז ותמצית הוניל.
  3. מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את תערובת החלמונים ומערבבים כל הזמן עד שמגיעים לסף רתיחה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת סוכריות ומכניסים את המקלות.
  5. מכניסים את תבנית הסוכריות לתוך תבנית גדולה יותר, יוצקים מים עד חצי הגובה ואופים את הסוכריות במשך 30 דקות.
  6. מעבירים את הסוכריות להקפאה למשך 3 שעות לפחות.
  7. מחלצים את הסוכריות מהתבנית ומסדרים על נייר אפייה.
  8. מפזרים על הסוכריות סוכר בנדיבות ושורפים את הסוכר עם ברנר. מגישים מיד עם ריבת חלב.
  9. ניתן להקפיא את הסוכריות עד ההגשה.
קרם ברולה מושלם
קרם ברולה מושלם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות קרם ברולה להכנה קלה בבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות