סופגניות מילקי קטנות ומטריפות ב-2 מרכיבים בלבד

סופגניות מילקי ב-2 מרכיבים בלבד! סופגניות טעימות בטירוף, עסיסיות, אווריריות, לא להאמין איך אף אחד לא חשב על זה קודם!
סופגניות מילקי ב-2 מרכיבים בלבד! סופגניות טעימות בטירוף, עסיסיות, אווריריות, לא להאמין איך אף אחד לא חשב על זה קודם!
  • יעל קצב
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.5 קק״ל 735.5 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 89.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 22.0 גרם
    נתרן 61.6 מ״ג 615.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 41.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 36.4 מ״ג 364.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.5 קק״ל 735.5 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 89.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 22.0 גרם
    נתרן 61.6 מ״ג 615.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 41.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 36.4 מ״ג 364.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
יעל קצב
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את תכולת גביע המילקי.
  2. מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק (אם אתם מרגישים שחסרים לכם נוזלים אתם יכולים להוסיף 2 כפות מים).
  3. מחממים את השמן בסיר עמוק.
  4. יוצרים בעזרת שתי כפות כדורים מהבלילה ומורידים אותם ישר לשמן החם.
  5. מטגנים כ-2 דקות מכל צד.
  6. מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומפזרים מעל אבקת סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות מילקי קטנות ומטריפות ב-2 מרכיבים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      התוצאה תהיה משמעותית פחות טובה, כך שעדיף שלא

      Avatar
      מערכת Foody

      כן! לערבב את גביע המילקי (שכבת השוקולד ושכבת הקצפת) עם הקמח התופח

      Avatar
      Valerie Dahan-Menasof

      מה עושים שגרים בארצות הברית ואין מילקי ??? ?

      Avatar
      מערכת Foody

      שאלה קשה! 🙂 מחפשים מעדן שוקולד אחר עם קצפת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות