סופגניות עם ציפוי צבעוני בארבעה מילויים שונים ומושלמים
סופגניות יפהפיות עם מילויים מפתיעים וכיפיים! לא צריך להסתפק רק קונפיטורת תות, יש גם קונפיטורת פירות יער, דובדבן ואפילו משמש!
סופגניות יפהפיות עם מילויים מפתיעים וכיפיים! לא צריך להסתפק רק קונפיטורת תות, יש גם קונפיטורת פירות יער, דובדבן ואפילו משמש!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.0 קק״ל 7608.1 קק״לפחמימות 48.3 גרם 1158.1 גרםשומן 12.2 גרם 293.3 גרםנתרן 341.7 מ״ג 8201.0 מ״גחלבון 5.8 גרם 138.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.9 גרםשומן רווי 5.9 גרם 140.4 גרםכולסטרול 23.4 מ״ג 562.2 מ״גסידן 27.7 מ״ג 665.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 40.7 מ״ג 976.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 50 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות317
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 317.0 קק״ל 7608.1 קק״לפחמימות 48.3 גרם 1158.1 גרםשומן 12.2 גרם 293.3 גרםנתרן 341.7 מ״ג 8201.0 מ״גחלבון 5.8 גרם 138.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.9 גרםשומן רווי 5.9 גרם 140.4 גרםכולסטרול 23.4 מ״ג 562.2 מ״גסידן 27.7 מ״ג 665.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 40.7 מ״ג 976.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.0 מ״גסגור
אם אתם משתייכים לקבוצת אנשים שאוהבים להיות מוכנים מראש לכל אירוע ותרחיש, כדאי לכם כבר עכשיו לשים לב למתכון הזה של סופגניות במילוי קונפיטורות שונות וציפוי מהמם של גנאש שוקולד צבעוני. תתכוננו לחנוכה כבר מעכשיו!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 317 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לחם
-
1 חבילה שמרים טריים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס דבש
-
1 כף מלח דק
-
100 גרם חמאה רכה
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 ביצה M
-
2 כוסות מים
-
1 כף תמצית וניל
ציפוי
-
300 גרם שוקולד לבן
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
2 כפות דבש
-
או כל צבע שתבחרו, לא חובה
טיגון
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מניחים במיקסר את השמרים, הסוכר, הדבש והמים ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את הקמח, הביצה, החמאה, השמן, ותמצית הווניל ולשים עם וו לישה 3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 3 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם האחד. מכדררים היטב ומניחים כל כדור על ריבוע של נייר אפייה. מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחממים סיר על כיריים עם שמן לטמפרטורת 170 מעלות.
- מעבירים את הסופגניות יחד עם נייר האפייה לסיר (הוא יתנתק ויצוף) ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להשחמה יפה.
- מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרוגל את השמנת, השוקולד והדבש ומערבבים היטב לקרם חלק. מוסיפים את צבע המאכל הרצוי.
- לאחר שהסופגניות התקררו, ממלאים בקונפיטוריה הרצויה ומצפים בגנאש מבחוץ.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מניחים במיקסר את השמרים, הסוכר, הדבש והמים ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את הקמח, הביצה, החמאה, השמן, ותמצית הווניל ולשים עם וו לישה 3 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 3 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם האחד. מכדררים היטב ומניחים כל כדור על ריבוע של נייר אפייה. מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחממים סיר על כיריים עם שמן לטמפרטורת 170 מעלות.
- מעבירים את הסופגניות יחד עם נייר האפייה לסיר (הוא יתנתק ויצוף) ומטגנים כ-3 דקות מכל צד להשחמה יפה.
- מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרוגל את השמנת, השוקולד והדבש ומערבבים היטב לקרם חלק. מוסיפים את צבע המאכל הרצוי.
- לאחר שהסופגניות התקררו, ממלאים בקונפיטוריה הרצויה ומצפים בגנאש מבחוץ.
הערות
- לגרסה הטבעונית: החליפו את החמאה במרגרינה ואת הביצה בשתי כפות רסק תפוחים
הערות
- לגרסה הטבעונית: החליפו את החמאה במרגרינה ואת הביצה בשתי כפות רסק תפוחים
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
המתכון נראה מעולה, אבל עם כל הכבוד לשת”פ עם “יד מרדכי” – שמן זית זה ממש אסון בטיגון!
היי, שמן זית מצוין לטיגון בדיוק כמו שמן קנולה (ואף בריא יותר, ללא כל ספק)