סיגרים ממולאים בשר עם טחינה חריפה

אבי לוי מכין מנה נהדרת לאירוח - סיגרים במילוי בשר אנטריקוט, שחומים ופריכים, עם טחינת פלפלים חריפה
אבי לוי מכין מנה נהדרת לאירוח - סיגרים במילוי בשר אנטריקוט, שחומים ופריכים, עם טחינת פלפלים חריפה
  • אבי לוי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3076
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3075.7 קק״ל 12302.8 קק״ל
    פחמימות 186.7 גרם 746.6 גרם
    שומן 304.6 גרם 1218.3 גרם
    נתרן 1955.3 מ״ג 7821.1 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 112.4 גרם
    כולסטרול 44.4 מ״ג 177.5 מ״ג
    סידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 511.9 מ״ג 2047.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3076
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3075.7 קק״ל 12302.8 קק״ל
    פחמימות 186.7 גרם 746.6 גרם
    שומן 304.6 גרם 1218.3 גרם
    נתרן 1955.3 מ״ג 7821.1 מ״ג
    חלבון 27.3 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 28.1 גרם 112.4 גרם
    כולסטרול 44.4 מ״ג 177.5 מ״ג
    סידן 111.3 מ״ג 445.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 511.9 מ״ג 2047.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אבי לוי
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סיגרים

טיגון

טחינה חריפה


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את האנטריקוט הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
  3. קוצצים את זיתי הקלמטה ואת הלימון הכבוש, ומוסיפים למחבת עם כמון, מלח ופלפל. מורידים מהאש ומצננים.
  4. ממלאים את הסיגרים: פורשים את עלי הסיגר על משטח העבודה, ובעזרת האצבעות מרטיבים את קצותיהם במים. שמים במרכז עלה הסיגר 3 כפות מילוי, כף אריסה, ומגלגלים לסיגר דק ודחוס.
  5. מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שמשחימים, מוציאים לנייר סופג.
  6. מכינים את הטחינה: שמים את כל מרכיבי הטחינה מלבד המים במעבד מזון, מעבדים למחית חלקה ומוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
  7. מגישים: חוצים את הסיגרים לחצי, מסדרים על צלחת הגשה ומזלפים טחינת פלפלים מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיגרים ממולאים בשר עם טחינה חריפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות