סיגרים ממולאים בשר עם טחינה חריפה

אבי לוי מכין מנה נהדרת לאירוח - סיגרים במילוי בשר אנטריקוט, שחומים ופריכים, עם טחינת פלפלים חריפה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

סיגרים

טיגון

טחינה חריפה

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את האנטריקוט הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
  3. קוצצים את זיתי הקלמטה ואת הלימון הכבוש, ומוסיפים למחבת עם כמון, מלח ופלפל. מורידים מהאש ומצננים.
  4. ממלאים את הסיגרים: פורשים את עלי הסיגר על משטח העבודה, ובעזרת האצבעות מרטיבים את קצותיהם במים. שמים במרכז עלה הסיגר 3 כפות מילוי, כף אריסה, ומגלגלים לסיגר דק ודחוס.
  5. מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שמשחימים, מוציאים לנייר סופג.
  6. מכינים את הטחינה: שמים את כל מרכיבי הטחינה מלבד המים במעבד מזון, מעבדים למחית חלקה ומוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
  7. מגישים: חוצים את הסיגרים לחצי, מסדרים על צלחת הגשה ומזלפים טחינת פלפלים מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 856.8 קק״ל 3427.2 קק״ל
פחמימות 185.0 גרם 740.0 גרם
שומן 54.2 גרם 216.7 גרם
נתרן 1952.6 מ״ג 7810.3 מ״ג
חלבון 27.0 גרם 108.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.7 גרם
שומן רווי 10.6 גרם 42.4 גרם
כולסטרול 44.4 מ״ג 177.5 מ״ג
סידן 104.9 מ״ג 419.7 מ״ג
ברזל 5.2 מ״ג 21.0 מ״ג
אשלגן 495.9 מ״ג 1983.5 מ״ג
אבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody