תבשיל דגים לימוני עם המון ירוקים
משה שגב מכין תבשיל דגים לימוני במיוחד לקראת שבת, שמתבשל עם המון ירוקים בריאים. מגישים עם קוסקוס שסופג את כל הרוטב ונהנים מביס טעים
משה שגב מכין תבשיל דגים לימוני במיוחד לקראת שבת, שמתבשל עם המון ירוקים בריאים. מגישים עם קוסקוס שסופג את כל הרוטב ונהנים מביס טעים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 917.5 קק״ל 3669.9 קק״לפחמימות 89.5 גרם 358.1 גרםשומן 19.8 גרם 79.2 גרםנתרן 1778.3 מ״ג 7113.3 מ״גחלבון 90.3 גרם 361.2 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 183.8 מ״ג 735.3 מ״גסידן 237.9 מ״ג 951.8 מ״גברזל 8.0 מ״ג 32.0 מ״גאשלגן 2581.4 מ״ג 10325.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל יום 1, 11 שעות
-
קלוריות918
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 917.5 קק״ל 3669.9 קק״לפחמימות 89.5 גרם 358.1 גרםשומן 19.8 גרם 79.2 גרםנתרן 1778.3 מ״ג 7113.3 מ״גחלבון 90.3 גרם 361.2 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 183.8 מ״ג 735.3 מ״גסידן 237.9 מ״ג 951.8 מ״גברזל 8.0 מ״ג 32.0 מ״גאשלגן 2581.4 מ״ג 10325.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל יום 1, 11 שעות | קלוריות 918 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל
-
6 כפות שמן זית
-
10 שיני שום
-
2 כרישות בינוניות
-
1 חבילה עלי מנגולד
-
100 גרם עלי תרד
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור כוסברה
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס מים רותחים
-
6 פילה דג לבן
-
1/4 כוס מיץ לימון
הגשה
-
1 שקית קוסקוס דק
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום.
- פורסים את הכרישה והמנגולד לרצועות דקות.
- קוצצים גס את הפטרוזיליה והכוסברה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השום והכרישה ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את עלי המנגולד והתרד ומערבבים. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ואת עלי הכוסברה.
- מוסיפים את הסוכר, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים ומביאים לרתיחה.
- מכניסים את הדגים לרוטב בשכבה אחת, יוצקים מעל את מיץ הלימון, מכסים ומבשלים 20 דקות. טועמים, מתקנים את התיבול ומכבים את האש.
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן, מגישים עם תבשיל הדגים.
אופן הכנה
- קולפים וכותשים את השום.
- פורסים את הכרישה והמנגולד לרצועות דקות.
- קוצצים גס את הפטרוזיליה והכוסברה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השום והכרישה ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את עלי המנגולד והתרד ומערבבים. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ואת עלי הכוסברה.
- מוסיפים את הסוכר, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים ומביאים לרתיחה.
- מכניסים את הדגים לרוטב בשכבה אחת, יוצקים מעל את מיץ הלימון, מכסים ומבשלים 20 דקות. טועמים, מתקנים את התיבול ומכבים את האש.
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן, מגישים עם תבשיל הדגים.
הערות
- אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס
הערות
- אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן