סירות חסה ממולאות בסגנון תאילנדי
מתכון אסיאתי אותנטי, מרענן וקל להכנה עם ניחוח של תאילנד. סירות חסה ממולאות ללא גלוטן שיגוונו לכם את התפריט היומי בין מצה למצה בפסח
מתכון אסיאתי אותנטי, מרענן וקל להכנה עם ניחוח של תאילנד. סירות חסה ממולאות ללא גלוטן שיגוונו לכם את התפריט היומי בין מצה למצה בפסח
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 167.4 קק״ל 1674.1 קק״לפחמימות 9.6 גרם 96.2 גרםשומן 7.2 גרם 72.1 גרםנתרן 684.9 מ״ג 6849.0 מ״גחלבון 17.0 גרם 170.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 12.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 294.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 161.2 מ״ג 1612.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות167
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 167.4 קק״ל 1674.1 קק״לפחמימות 9.6 גרם 96.2 גרםשומן 7.2 גרם 72.1 גרםנתרן 684.9 מ״ג 6849.0 מ״גחלבון 17.0 גרם 170.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 12.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 29.5 מ״ג 294.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 161.2 מ״ג 1612.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 167 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף שלםטחון
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 גזר קטןחתוך דק או מגורד
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 אגוזי קשיו קלויים בינונייםקצוצים גס
-
1 ראש חסה רומיתמופרד לעלים
הגשה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלוייםקצוץ
-
2 כפות שומשוםמזרח מערב
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוץ
-
1/2 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל, השום והג’ינג’ר ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתפרק לחתיכות קטנות ומשנה את צבעו.
- מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ ביחד במשך 2-3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הרטבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הטעמים מתאחדים.
- מוסיפים את הקשיו ומערבבים. מכבים את הלהבה.
- מרכיבים את המנה: שמים כמות נדיבה של המילוי לתוך סירת עלה חסה, מפזרים קשיו, שומשום ובצל ירוק, מזגגים טריאקי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל, השום והג’ינג’ר ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתפרק לחתיכות קטנות ומשנה את צבעו.
- מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ ביחד במשך 2-3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הרטבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הטעמים מתאחדים.
- מוסיפים את הקשיו ומערבבים. מכבים את הלהבה.
- מרכיבים את המנה: שמים כמות נדיבה של המילוי לתוך סירת עלה חסה, מפזרים קשיו, שומשום ובצל ירוק, מזגגים טריאקי ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן