סלט אנדיב: שיא האלגנטיות ב-10 דקות

סלט אנדיב בתוספת גבינה כחולה ותפוחים, קלאסיקה מושלמת וטעימה. ובנוסף, סוחטת מחמאות למרות שמוכנה תוך 10 דקות בלבד!
סלט אנדיב בתוספת גבינה כחולה ותפוחים, קלאסיקה מושלמת וטעימה. ובנוסף, סוחטת מחמאות למרות שמוכנה תוך 10 דקות בלבד!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.8 קק״ל 1093.8 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 38.5 גרם
    שומן 17.3 גרם 86.6 גרם
    נתרן 538.9 מ״ג 2694.6 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 28.4 גרם
    כולסטרול 22.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    סידן 187.0 מ״ג 935.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 381.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.8 קק״ל 1093.8 קק״ל
    פחמימות 7.7 גרם 38.5 גרם
    שומן 17.3 גרם 86.6 גרם
    נתרן 538.9 מ״ג 2694.6 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 28.4 גרם
    כולסטרול 22.5 מ״ג 112.5 מ״ג
    סידן 187.0 מ״ג 935.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 381.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מלי זיידמן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. מפרקים בעדינות את האנדיב לעלים ומסדרים על צלחת הגשה גדולה ושטוחה.
  2. שוטפים את התפוח, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות ויפות.
  3. מזלפים כמה טיפות מיץ לימון כדי למנוע השחרה.
  4. מפזרים את פרוסות התפוח מעל האנדיב.
  5. מפוררים את הגבינה הכחולה לצ’אנקים ומפזרים מעל.
  6. שוברים קלות את הפקאנים ומפזרים מעל הגבינה.
  7. מזלפים מעל את שמן הזית ואת הבלסמי המצומצם.
  8. ממליחים קלות ומגישים.

    סלט אנדיב
    סלט אנדיב. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אנדיב: שיא האלגנטיות ב-10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות