-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.8 קק״ל 1093.8 קק״לפחמימות 7.7 גרם 38.5 גרםשומן 17.3 גרם 86.6 גרםנתרן 538.9 מ״ג 2694.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.3 גרםשומן רווי 5.7 גרם 28.4 גרםכולסטרול 22.5 מ״ג 112.5 מ״גסידן 187.0 מ״ג 935.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 76.4 מ״ג 381.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.8 קק״ל 1093.8 קק״לפחמימות 7.7 גרם 38.5 גרםשומן 17.3 גרם 86.6 גרםנתרן 538.9 מ״ג 2694.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.3 גרםשומן רווי 5.7 גרם 28.4 גרםכולסטרול 22.5 מ״ג 112.5 מ״גסידן 187.0 מ״ג 935.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 76.4 מ״ג 381.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 219 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 תפוח עץ פינק ליידי בינוני
-
2 ראשי אנדיב לבןאפשר גם סגול
-
150 גרם גבינה כחולה
-
50 גרם אגוזי פקאןקלויים מומלחים
-
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מפרקים בעדינות את האנדיב לעלים ומסדרים על צלחת הגשה גדולה ושטוחה.
- שוטפים את התפוח, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות ויפות.
- מזלפים כמה טיפות מיץ לימון כדי למנוע השחרה.
- מפזרים את פרוסות התפוח מעל האנדיב.
- מפוררים את הגבינה הכחולה לצ’אנקים ומפזרים מעל.
- שוברים קלות את הפקאנים ומפזרים מעל הגבינה.
- מזלפים מעל את שמן הזית ואת הבלסמי המצומצם.
- ממליחים קלות ומגישים.
אופן הכנה
- מפרקים בעדינות את האנדיב לעלים ומסדרים על צלחת הגשה גדולה ושטוחה.
- שוטפים את התפוח, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות ויפות.
- מזלפים כמה טיפות מיץ לימון כדי למנוע השחרה.
- מפזרים את פרוסות התפוח מעל האנדיב.
- מפוררים את הגבינה הכחולה לצ’אנקים ומפזרים מעל.
- שוברים קלות את הפקאנים ומפזרים מעל הגבינה.
- מזלפים מעל את שמן הזית ואת הבלסמי המצומצם.
- ממליחים קלות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן