סלט אסיאתי עם אטריות, מנגו ורוטב מעולה עם טריק לממהרים
כמה המתכון קל להכנה? החלק הכי קשה בו הוא לחתוך את המנגו. מתכון מהיר ופשוט של סלט אסיאתי מדהים עם אטריות ותוספות משגעות
כמה המתכון קל להכנה? החלק הכי קשה בו הוא לחתוך את המנגו. מתכון מהיר ופשוט של סלט אסיאתי מדהים עם אטריות ותוספות משגעות
- אופיר חגי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.6 קק״ל 870.6 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.3 גרםשומן 13.3 גרם 53.0 גרםנתרן 252.5 מ״ג 1010.0 מ״גחלבון 9.5 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 181.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 410.5 מ״ג 1642.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות218
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.6 קק״ל 870.6 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.3 גרםשומן 13.3 גרם 53.0 גרםנתרן 252.5 מ״ג 1010.0 מ״גחלבון 9.5 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 181.8 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 410.5 מ״ג 1642.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
ארוחה שלמה בקערה אחת ובעשר דקות עבודה? נשמע לנו מושלם! קבלו מתכון נהדר של סלט אסיאתי עם אטריות חיטה שמוכנות ברגע, חתיכות מנגו טרי ומתקתק, אדממה, נבטים, כוסברה וקשיו קלוי. מעל כל זה רוטב מדהים ועשיר בטעמים נהדרים וקצת פלפל צ’ילי אדום בשביל הפיקנטיות. רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 218 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 כוס פולי סויה (אדממה)מבושלים
-
1 כוס מנגוטרי, קוביות
-
1 צרור נבטים
-
1 כוס כוסברהעלים
רוטב
-
6 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפיות שמן שומשוםמזרח מערב
-
מליים שלם, או לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפיות שורש ג’ינג’רמגורר
-
חריף, פרוס, לפי הטעם
הגשה
-
פרוסות
-
מזרח מערב
-
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
אופן הכנה
- שמים את האטריות במסננת, שוטפים היטב תחת מים פושרים במשך כמה דקות ומסננים.
- שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ומשקשקים לאיחוד.
- מעבירים את האטריות לקערת הגשה, מוסיפים את הנבטים, האדממה, עלי הכוסברה והמנגו, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את השומשום, הבצל הירוק והקשיו הקלוי ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את האטריות במסננת, שוטפים היטב תחת מים פושרים במשך כמה דקות ומסננים.
- שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ומשקשקים לאיחוד.
- מעבירים את האטריות לקערת הגשה, מוסיפים את הנבטים, האדממה, עלי הכוסברה והמנגו, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את השומשום, הבצל הירוק והקשיו הקלוי ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן