סנו רקע

סלט אורז בר צבעוני עם פירות יבשים ועשבי תיבול

סלט אורז בסמטי ואורז בר עם המון עשבי תיבול, פירות יבשים, רימון ושקדים - מנה יפהפייה לקישוט ושדרוג שולחן הסעודה שלכם!
סלט אורז בסמטי ואורז בר עם המון עשבי תיבול, פירות יבשים, רימון ושקדים - מנה יפהפייה לקישוט ושדרוג שולחן הסעודה שלכם!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-27 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.8 קק״ל 2728.7 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 345.0 גרם
    שומן 22.8 גרם 136.9 גרם
    נתרן 533.8 מ״ג 3203.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 47.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.3 מ״ג 355.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 573.8 מ״ג 3442.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-27 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.8 קק״ל 2728.7 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 345.0 גרם
    שומן 22.8 גרם 136.9 גרם
    נתרן 533.8 מ״ג 3203.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 47.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 59.3 מ״ג 355.8 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 573.8 מ״ג 3442.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור

תמיד כיף לארח ולפנק את המשפחה, החברים והשכנים! קבלו עוד רעיון לסלט פשוט, צבעוני, משביע וכיפי – סלט אורז בר עם פירות יבשים ועשבי תיבול, כזה שכל מי שיטעם אותו יבקש מכם בדחיפות את המתכון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז הבסמטי לפי הוראות היצרן ומקררים.
  2. מבשלים את אורז הבר לפי הוראות היצרן עד שמתרכך, מסננים ומקררים.
  3. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, הבצל הירוק והמשמשים המיובשים.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  5. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים מעל הסלט ומערבבים.
  6. מכסים את קערת הסלט בכיסוי ניילון סנו סושי ושומרים במקרר - הסלט נשמר היטב עד 3 ימים.
  7. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים וגרעיני הרימון ומגישים.
אורז צבעוני2
סלט אורז צבעוני וחגיגי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

השתמשו בכיסוי הניילון של הסנו סושי לשמירת טריות הסלט ומאכלים נוספים לאורך זמן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אורז בר צבעוני עם פירות יבשים ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות