-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2279.7 קק״ל 6839.1 קק״לפחמימות 281.9 גרם 845.8 גרםשומן 116.8 גרם 350.4 גרםנתרן 3291.8 מ״ג 9875.5 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 63.2 גרםשומן רווי 35.4 גרם 106.1 גרםכולסטרול 230.2 מ״ג 690.7 מ״גסידן 957.8 מ״ג 2873.4 מ״גברזל 16.9 מ״ג 50.8 מ״גאשלגן 1239.7 מ״ג 3719.1 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 26.2 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2280
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2279.7 קק״ל 6839.1 קק״לפחמימות 281.9 גרם 845.8 גרםשומן 116.8 גרם 350.4 גרםנתרן 3291.8 מ״ג 9875.5 מ״גחלבון 71.4 גרם 214.1 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 63.2 גרםשומן רווי 35.4 גרם 106.1 גרםכולסטרול 230.2 מ״ג 690.7 מ״גסידן 957.8 מ״ג 2873.4 מ״גברזל 16.9 מ״ג 50.8 מ״גאשלגן 1239.7 מ״ג 3719.1 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 26.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2280 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
5 תפוחי עץ אדומים גדולים
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות סוכר חום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
סלט
-
2 ראשי אנדיב לבן
-
1 ראש אנדיב סגול
-
2 ראשי חסה סלנובה
-
1 ראש חסה בייבי ג’ם
ויניגרט
-
1/3 כוס שמן זית
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
1 כף דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מקלות גבינה
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 ביצה M
-
200 גרם גבינת גאודה
הגשה
-
200 גרם גבינה כחולה
-
1/2 כוס אגוזי לוז
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- חותכים את התפוחים לאורך לשישיות ומניחים בתבנית.
- מערבבים את התפוחים עם החמאה, סוכר, בלסמי, מלח ופלפל.
- אופים את התפוחים בתנור כ-30 דקות, עד שהתפוחים מתקרמלים. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הסלט: מפרידים בעדינות את עלי האנדיב, הסלנובה והבייבי ג’ם ושמים בקערה.
- מכינים את הוויניגרט: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
- מכינים את מקלות הגבינה: משטחים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים לרצועות בעובי 2 ס”מ. מורחים בביצה טרופה ומפזרים גבינת גאודה מגוררת. מסלסלים את המקלות בתנועה סיבובית ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-15 דקות.
- מסדרים את התפוחים על צלחת הגשה שטוחה.
- מערבבים את עלי החסה עם הרוטב בתנועות אווריריות בלי למחוץ את העלים. שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה ובמרכז התפוחים.
- מפזרים מעל אגוזי לוז וחתיכות גבינת ברס בלו.
- מגישים לצד מקלות הגבינה.
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
- חותכים את התפוחים לאורך לשישיות ומניחים בתבנית.
- מערבבים את התפוחים עם החמאה, סוכר, בלסמי, מלח ופלפל.
- אופים את התפוחים בתנור כ-30 דקות, עד שהתפוחים מתקרמלים. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הסלט: מפרידים בעדינות את עלי האנדיב, הסלנובה והבייבי ג’ם ושמים בקערה.
- מכינים את הוויניגרט: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
- מכינים את מקלות הגבינה: משטחים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים לרצועות בעובי 2 ס”מ. מורחים בביצה טרופה ומפזרים גבינת גאודה מגוררת. מסלסלים את המקלות בתנועה סיבובית ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-15 דקות.
- מסדרים את התפוחים על צלחת הגשה שטוחה.
- מערבבים את עלי החסה עם הרוטב בתנועות אווריריות בלי למחוץ את העלים. שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה ובמרכז התפוחים.
- מפזרים מעל אגוזי לוז וחתיכות גבינת ברס בלו.
- מגישים לצד מקלות הגבינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן