סלט מנגו תאילנדי עם דג מוקפץ
סלט מנגו קייצי ומרענן מפוצץ בטעמים, מתאים בדיוק לתשעת הימים. סלט עם רוטב אסייתי למוקפץ משגע שמשתלב בדיוק עם כל הטעמים הנפלאים שלו
סלט מנגו קייצי ומרענן מפוצץ בטעמים, מתאים בדיוק לתשעת הימים. סלט עם רוטב אסייתי למוקפץ משגע שמשתלב בדיוק עם כל הטעמים הנפלאים שלו
- איתי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 488.7 קק״ל 488.7 קק״לפחמימות 72.7 גרם 72.7 גרםסוכר 66.6 גרם 66.6 גרםשומן 9.3 גרם 9.3 גרםנתרן 2018.2 מ״ג 2018.2 מ״גחלבון 31.2 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 1.3 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 60.0 מ״גסידן 210.1 מ״ג 210.1 מ״גברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 1346.1 מ״ג 1346.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות489
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 488.7 קק״ל 488.7 קק״לפחמימות 72.7 גרם 72.7 גרםסוכר 66.6 גרם 66.6 גרםשומן 9.3 גרם 9.3 גרםנתרן 2018.2 מ״ג 2018.2 מ״גחלבון 31.2 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 1.3 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 60.0 מ״גסידן 210.1 מ״ג 210.1 מ״גברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 1346.1 מ״ג 1346.1 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 489 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם דג אינטיאסללא עור
-
3 כפות רוטב אסייתי למוקפץ
-
1 מנגו בינוניבוסר קשה
-
1 חופן נענעללא גבעולים
-
1 חופן כוסברהללא גבעולים
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
1 גבעול למון גראספרוס דק
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק
-
1/2 בצל סגול בינוניפרוס
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כוס מיץ לייםמליים שלם
-
לטיגון
אופן הכנה
- קולפים את המנגו בעזרת קולפן וחותכים לרצועות בעזרת מנדולינה.
- שמים את המנגו בקערה יחד עם בצל סגול, בצל ירוק, נענע, כוסברה, למון גראס, רוטב צ’ילי חריף, מיץ ליים, מלח ורוטב אסייתי למוקפץ. מערבבים היטב.
- קולים את הקשיו על מחבת חמה כדקה וחצי תוך כדי ערבוב, מוסיפים מעל הסלט.
- חותכים את הדג לקוביות, מקמחים ומטגנים בשמן חם כדקה מכל צד, מגישים מעל ובתאבון.
אופן הכנה
- קולפים את המנגו בעזרת קולפן וחותכים לרצועות בעזרת מנדולינה.
- שמים את המנגו בקערה יחד עם בצל סגול, בצל ירוק, נענע, כוסברה, למון גראס, רוטב צ’ילי חריף, מיץ ליים, מלח ורוטב אסייתי למוקפץ. מערבבים היטב.
- קולים את הקשיו על מחבת חמה כדקה וחצי תוך כדי ערבוב, מוסיפים מעל הסלט.
- חותכים את הדג לקוביות, מקמחים ומטגנים בשמן חם כדקה מכל צד, מגישים מעל ובתאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן