ישר ממאסטר שף – סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני
כולם מדברים על סלט המלפפונים והעוף של אהרוני. גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? עכשיו יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!
כולם מדברים על סלט המלפפונים והעוף של אהרוני. גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? עכשיו יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 463.7 קק״ל 927.4 קק״לפחמימות 24.4 גרם 48.7 גרםשומן 22.8 גרם 45.6 גרםנתרן 146.4 מ״ג 292.9 מ״גחלבון 40.6 גרם 81.3 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.2 מ״ג 70.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 203.4 מ״ג 406.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות464
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 463.7 קק״ל 927.4 קק״לפחמימות 24.4 גרם 48.7 גרםשומן 22.8 גרם 45.6 גרםנתרן 146.4 מ״ג 292.9 מ״גחלבון 40.6 גרם 81.3 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.2 מ״ג 70.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 203.4 מ״ג 406.8 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
אחת המנות המזוהות ביותר עם השף ישראל אהרוני זו מנת סלט המלפפונים והעוף מהמטבח האסייתי שהוגשה במסעדה של אהרוני יין יאנג. אנשים מכל הארץ וגם העולם באו רק כדי לטעום את סלט המלפפונים והעוף שלו ובצדק רב.
גם לכם בא להיות מאסטר שף במטבח הביתי שלכם? יש לכם מתכון מנצח של סלט עוף ומלפפונים של ישראל אהרוני!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 464 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
6 מלפפון גמדי קטנים
רוטב
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
3 כפות מיריןמזרח מערב
-
1 כף סוכר חום
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
קישוט
-
2 כפות שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
- מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות על קרש חיתוך. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
- מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
- מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות על קרש חיתוך. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
- מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.
הערות
- אפשר גם לאדות את חזה העוף בסיר אידוי או לחלוט עד שמוכן ומבושל במרכזו
הערות
- אפשר גם לאדות את חזה העוף בסיר אידוי או לחלוט עד שמוכן ומבושל במרכזו
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן