סלט עוף ומלפפונים שהוא חובה בכל ארוחה אסיאתית

תמיד רציתם לדעת איך להכין את הסלט הכי מפורסם של אהרוני? קבלו את המתכון הנחשק של סלט עוף ומלפפונים ברוטב אסייתי משגע. מכינים צ'יק צ'אק ונהנים מארוחה בריאה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
  2. מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
  3. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
  5. מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 439.9 קק״ל 879.8 קק״ל
פחמימות 23.9 גרם 47.8 גרם
שומן 19.9 גרם 39.9 גרם
נתרן 1408.8 מ״ג 2817.7 מ״ג
חלבון 39.9 גרם 79.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.3 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 6.3 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״ג
סידן 134.8 מ״ג 269.6 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 6.5 מ״ג
אשלגן 432.2 מ״ג 864.3 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody