סלט פנצנלה עם ירקות צלויים ולחם קלוי
אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי
אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 365.7 קק״ל 1462.8 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.4 גרםשומן 19.5 גרם 77.9 גרםנתרן 608.8 מ״ג 2435.1 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 38.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 179.2 מ״ג 716.7 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 1482.3 מ״ג 5929.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות366
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 365.7 קק״ל 1462.8 קק״לפחמימות 33.8 גרם 135.4 גרםשומן 19.5 גרם 77.9 גרםנתרן 608.8 מ״ג 2435.1 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.5 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 38.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 179.2 מ״ג 716.7 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 1482.3 מ״ג 5929.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 366 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם קלוי
-
1 ג’בטה – לחם איטלקי בינונית
-
2 כפות שמן זית
-
1 שן שום
ירקות
-
4 פלפלים אדומים בינוניים
-
6 עגבניות בינוניות
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
5 גבעולי בצל ירוק
-
1 צרור בזיליקום
רוטב
-
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 2 ס”מ, מושחים בשמן זית ומשפשפים בשן שום.
- מחממים גריל פחמים, גריל גז או גריל ביתי. צולים על הגריל את הפלפלים השלמים ואת פרוסות הלחם, תוך השגחה מתמדת, עד שהפרוסות מזהיבות והפלפלים מזהיבים-משחימים היטב מכל הצדדים (הפרוסות יהיו מוכנות לפני הפלפלים). מסירים מהגריל ומניחים בצד לצינון.
- מקלפים את הפלפלים, נפטרים מהגרעינים וקורעים או חותכים לרצועות ארוכות. מניחים בקערה.
- חותכים את העגבניות לשמיניות ואת הבצלים לפרוסות דקות. קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
- מוסיפים לקערה את העגבניות, הפטרוזיליה, הבצל הסגול, הבצל הירוק והבזיליקום.
- קורעים לתוך הסלט את הלחם לפיסות בגודל 2-3 ס”מ ומערבבים שוב. מתבלים בשמן זית, בחומץ ובלימון, מערבבים שוב, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 2 ס”מ, מושחים בשמן זית ומשפשפים בשן שום.
- מחממים גריל פחמים, גריל גז או גריל ביתי. צולים על הגריל את הפלפלים השלמים ואת פרוסות הלחם, תוך השגחה מתמדת, עד שהפרוסות מזהיבות והפלפלים מזהיבים-משחימים היטב מכל הצדדים (הפרוסות יהיו מוכנות לפני הפלפלים). מסירים מהגריל ומניחים בצד לצינון.
- מקלפים את הפלפלים, נפטרים מהגרעינים וקורעים או חותכים לרצועות ארוכות. מניחים בקערה.
- חותכים את העגבניות לשמיניות ואת הבצלים לפרוסות דקות. קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
- מוסיפים לקערה את העגבניות, הפטרוזיליה, הבצל הסגול, הבצל הירוק והבזיליקום.
- קורעים לתוך הסלט את הלחם לפיסות בגודל 2-3 ס”מ ומערבבים שוב. מתבלים בשמן זית, בחומץ ובלימון, מערבבים שוב, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן