סלט פנצנלה עם ירקות צלויים ולחם קלוי

אם אתם כבר מכירים את כל הגרסאות של סלט פנצנלה, אתם חייבים לנסות את זו של איילת הירשמן - סלט פנצנלה עם ירקות צלויים בגריל וקרעי לחם קלוי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

לחם קלוי

ירקות

אופן הכנה

  1. פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 2 ס”מ, מושחים בשמן זית ומשפשפים בשן שום.
  2. מחממים גריל פחמים, גריל גז או גריל ביתי. צולים על הגריל את הפלפלים השלמים ואת פרוסות הלחם, תוך השגחה מתמדת, עד שהפרוסות מזהיבות והפלפלים מזהיבים-משחימים היטב מכל הצדדים (הפרוסות יהיו מוכנות לפני הפלפלים). מסירים מהגריל ומניחים בצד לצינון.
  3. מקלפים את הפלפלים, נפטרים מהגרעינים וקורעים או חותכים לרצועות ארוכות. מניחים בקערה.
  4. חותכים את העגבניות לשמיניות ואת הבצלים לפרוסות דקות. קוצצים דק את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
  5. מוסיפים לקערה את העגבניות, הפטרוזיליה, הבצל הסגול, הבצל הירוק והבזיליקום.
  6. קורעים לתוך הסלט את הלחם לפיסות בגודל 2-3 ס”מ ומערבבים שוב. מתבלים בשמן זית, בחומץ ובלימון, מערבבים שוב, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 365.7 קק״ל 1462.9 קק״ל
פחמימות 30.7 גרם 122.7 גרם
שומן 25.9 גרם 103.5 גרם
נתרן 607.9 מ״ג 2431.5 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 35.0 גרם
סיבים תזונתיים 10.0 גרם 40.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 178.4 מ״ג 713.6 מ״ג
ברזל 5.3 מ״ג 21.2 מ״ג
אשלגן 1435.0 מ״ג 5739.9 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody