10 דקות עבודה ויש לכם סלט קוסקוס עם סלק ואגוזים מפואר!
סלט קוסקוס עם סלק הוא סלט צבעוני יפייפה וכייפי שיתאים לכל ארוחה או פיקניק. שובר שגרה מהסלטים הקלאסיים וטעים לא פחות. 10 דקות והוא מוכן.
סלט קוסקוס עם סלק הוא סלט צבעוני יפייפה וכייפי שיתאים לכל ארוחה או פיקניק. שובר שגרה מהסלטים הקלאסיים וטעים לא פחות. 10 דקות והוא מוכן.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.9 קק״ל 1271.1 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.9 גרםשומן 21.7 גרם 130.1 גרםנתרן 555.5 מ״ג 3332.7 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 196.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 258.3 מ״ג 1549.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.9 קק״ל 1271.1 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.9 גרםשומן 21.7 גרם 130.1 גרםנתרן 555.5 מ״ג 3332.7 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 196.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 258.3 מ״ג 1549.7 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1שקית או 350 גרם קוסקוס בינוני
-
4 כפות שמן זית
-
2 כוסות מים רותחים
-
2 סלק מבושל בוואקום בינוניים
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
1 כוס אגוזי פקאןאו אגוזי מלך
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לסלט).
- יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דקות.
- חותכים סלק לקוביות, פורסים לעיגולים בצל ירקות, שוברים גס אגוזים.
- מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
- מוסיפים קוביות סלק, בצל ירוק, אגוזים, מיץ לימון ואת שאר שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לסלט).
- יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דקות.
- חותכים סלק לקוביות, פורסים לעיגולים בצל ירקות, שוברים גס אגוזים.
- מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
- מוסיפים קוביות סלק, בצל ירוק, אגוזים, מיץ לימון ואת שאר שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
הכנתי את הסלט אתמול חבל לא צילמתי לכם יצא מעולה!!!
סלט מעולה שמככב אצלי במטבח. קליל ומזין. תודה על מתכון מהמם