-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 95.7 קק״ל 765.5 קק״לפחמימות 13.9 גרם 111.3 גרםשומן 3.4 גרם 27.1 גרםנתרן 407.1 מ״ג 3256.8 מ״גחלבון 2.1 גרם 17.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.9 מ״ג 207.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 121.1 מ״ג 968.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות96
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 95.7 קק״ל 765.5 קק״לפחמימות 13.9 גרם 111.3 גרםשומן 3.4 גרם 27.1 גרםנתרן 407.1 מ״ג 3256.8 מ״גחלבון 2.1 גרם 17.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 15.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 2.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.9 מ״ג 207.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 121.1 מ״ג 968.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 96 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים דק בעזרת סכין שף את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
- בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
- מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
- מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר.
אופן הכנה
- קוצצים דק בעזרת סכין שף את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
- בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
- מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
- מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
יצא גושי קצת. למה?
היי אפרת, תוודאי שהכנת את הקינואה לפי השלבים המופיעים במתכון.
אפשר להכין את זה לפני שבת מראש- אם זה לסוף השבת?או צריך להכין טרי?
הי אסתי. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר
סלט מעולה