סלט קינואה עם חמוציות ואגוזים

שר פיטנס מכינה ארות צהריים קלילה - סלט קינואה טעים ומושקע עם המון עשבי תיבול, חמוציות ואגוזים. בריא, דיאטטי ודל שומן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק בעזרת סכין שף את הבצל, עשבי התיבול והאגוזים.
  2. בוחשים בסיר קטן את הקינואה עם המים, המלח, הפלפל השחור והשמן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה עד שהקינואה מוכנה. מצננים.
  3. מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול, החמוציות והאגוזים.
  4. מערבבים הכל ביחד וסוחטים מעל מיץ הלימון. מומלץ לאכול קר.

    מנה מעולה לראשונה או כתוספת: סלט שורשים

    המנה הראשונה הכי חגיגית שיש: כבד קצוץ

    סירות מפנקות בטעמי ילדות משודרגים: ביצים ממולאות

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 116.3 קק״ל 930.2 קק״ל
פחמימות 14.3 גרם 114.8 גרם
שומן 5.4 גרם 43.5 גרם
נתרן 407.2 מ״ג 3257.4 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 21.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 29.0 מ״ג 231.8 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 134.9 מ״ג 1079.4 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody