מחפשים שורשים? מצאתם! סלט שורשים אסיאתי מושלם
מנת סלט קלילה בטעמי המזרח הרחוק. סלט שורשים קראנצ'י עם רוטב טעים בטירוף מחמאת בוטנים, דבש וסויה והכל בהכנה במכשיר אחד - גם החיתוך וגם הרוטב
מנת סלט קלילה בטעמי המזרח הרחוק. סלט שורשים קראנצ'י עם רוטב טעים בטירוף מחמאת בוטנים, דבש וסויה והכל בהכנה במכשיר אחד - גם החיתוך וגם הרוטב
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 828.7 קק״ל 1657.4 קק״לפחמימות 63.5 גרם 127.0 גרםשומן 57.3 גרם 114.5 גרםנתרן 1175.6 מ״ג 2351.2 מ״גחלבון 28.9 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרםשומן רווי 17.2 גרם 34.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 168.7 מ״ג 337.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1937.4 מ״ג 3874.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות829
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 828.7 קק״ל 1657.4 קק״לפחמימות 63.5 גרם 127.0 גרםשומן 57.3 גרם 114.5 גרםנתרן 1175.6 מ״ג 2351.2 מ״גחלבון 28.9 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 18.1 גרם 36.3 גרםשומן רווי 17.2 גרם 34.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 168.7 מ״ג 337.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1937.4 מ״ג 3874.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 829 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב (בכוס שייקר)
-
2 שיני שום
-
1 ראש כוסברה
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
4 כפות רוטב סויה
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניאם אוהבים
-
1 לימון בינוניסחוט למיץ לימון טרי
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות דבש
-
2 כפות שמן קוקוסאו שמן צמחי אחר
סלט
-
2 קולורבי בינונייםקלופים
-
2 גזרים בינונייםקלופים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1/2 כוס בוטנים קלוייםלפיזור מעל הסלט
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב:מכניסים לכוס שייקר את המרכיבים בסדר הבא: הכוסברה, השום, חמאת הבוטנים, הפלפל, רוטב הסויה, מיץ הלימון, השמן , הדבש, המלח ומפעילים את תוכנית ה - EXTRACT.
- מכינים את הסלט: מרכיבים את דיסק הפריסה ולוחצים על כפתור CHOP פורסים את ירקות השורש וקוצצים את הבצל הירוק. מעבירים לקערת הגשה. מערבבים את הירקות עם הרוטב המוכן ומפזרים מעל בוטנים קלויים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב:מכניסים לכוס שייקר את המרכיבים בסדר הבא: הכוסברה, השום, חמאת הבוטנים, הפלפל, רוטב הסויה, מיץ הלימון, השמן , הדבש, המלח ומפעילים את תוכנית ה - EXTRACT.
- מכינים את הסלט: מרכיבים את דיסק הפריסה ולוחצים על כפתור CHOP פורסים את ירקות השורש וקוצצים את הבצל הירוק. מעבירים לקערת הגשה. מערבבים את הירקות עם הרוטב המוכן ומפזרים מעל בוטנים קלויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן