סמודי בול בננה תמר: השילוב הכי טעים בעולם!
סמודי בול הוא המנה האולטימטיבית לארוחת הבוקר. סמודי בול בננה תמר, שמכינים מפירות קפואים עם משקה סויה כתחליף לחלב, יהפוך כל יום למושלם
סמודי בול הוא המנה האולטימטיבית לארוחת הבוקר. סמודי בול בננה תמר, שמכינים מפירות קפואים עם משקה סויה כתחליף לחלב, יהפוך כל יום למושלם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.5 קק״ל 1091.0 קק״לפחמימות 62.2 גרם 124.3 גרםשומן 25.0 גרם 50.1 גרםנתרן 221.9 מ״ג 443.7 מ״גחלבון 16.7 גרם 33.3 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.5 מ״ג 116.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1478.4 מ״ג 2956.8 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות546
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 545.5 קק״ל 1091.0 קק״לפחמימות 62.2 גרם 124.3 גרםשומן 25.0 גרם 50.1 גרםנתרן 221.9 מ״ג 443.7 מ״גחלבון 16.7 גרם 33.3 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.5 מ״ג 116.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1478.4 מ״ג 2956.8 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
סמודי בול הוא שייק סמיך שמכינים מפירות קפואים, ומגישים בקערה עם תוספות בריאות שאוהבים. הוא נפלא לארוחת בוקר בריאה שנותנת בוסט לכל היום או כארוחת ביניים מרעננת ונהדרת – בעיקר עם כל התוספות המעולות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 546 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 בננות בינוניותקלופות קפואות
-
120מ"ל או 1/2 כוס משקה סויה ללא סוכר אלפרו
-
1 כף גדושה חמאת בוטנים חלקה
-
3 תמרי מג'הול בינונייםמגולענים (אפשר פחות - לפי רמת המתיקות הרצויה)
-
1 קורט קינמון טחון
הגשה
-
1 בננה בינוניתפרוסה
-
1 חופן גרנולה מוכנה
-
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקהמומסת לזילוף
-
1 כפית קוקוס טחון
-
1 חופן תותיםחצויים. ו/או אוכמניות
אופן הכנה
- ראשית, מכניסים לקערת הבלנדר את הבננות ואת משקה הסויה.
- שנית, טוחנים עד שהבננות מתחילות להתרכך.
- מוסיפים את חמאת הבוטנים, התמרים והקינמון וממשיכים לטחון לסמודי חלק וסמיך.
- מעבירים את הסמודי לקערות הגשה.
- מפזרים את התוספות והפירות, מזלפים חמאת בוטנים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- ראשית, מכניסים לקערת הבלנדר את הבננות ואת משקה הסויה.
- שנית, טוחנים עד שהבננות מתחילות להתרכך.
- מוסיפים את חמאת הבוטנים, התמרים והקינמון וממשיכים לטחון לסמודי חלק וסמיך.
- מעבירים את הסמודי לקערות הגשה.
- מפזרים את התוספות והפירות, מזלפים חמאת בוטנים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן