עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן
אם אתם לא מכורים לקפה אתם מוזמנים לדלג למתכון הבא. עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן הולכות להיות הפינוק החדש והמתוק שלכם. מסוג המתכונים שאפשר לאכול בכל שעה ביום וזה ירגיש הכי מרענן ומעיר בעולם. תהנו.
אם אתם לא מכורים לקפה אתם מוזמנים לדלג למתכון הבא. עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן הולכות להיות הפינוק החדש והמתוק שלכם. מסוג המתכונים שאפשר לאכול בכל שעה ביום וזה ירגיש הכי מרענן ומעיר בעולם. תהנו.
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.3 קק״ל 2650.6 קק״לפחמימות 17.4 גרם 243.8 גרםשומן 9.4 גרם 131.8 גרםנתרן 25.9 מ״ג 362.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 43.7 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 295.2 מ״גסידן 39.8 מ״ג 557.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 100.9 מ״ג 1412.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות189
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.3 קק״ל 2650.6 קק״לפחמימות 17.4 גרם 243.8 גרםשומן 9.4 גרם 131.8 גרםנתרן 25.9 מ״ג 362.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 43.7 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 295.2 מ״גסידן 39.8 מ״ג 557.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 100.9 מ״ג 1412.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 189 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק רך (הזהרו לא לערבב יותר מדי).
- מכינים את המילוי: מגדירים במכונת הקפה חום גבוה, מכינים שוט אספרסו וממיסים בתוכו את השוקולד.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של המילוי לתערובת אחידה.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. ממלאים במילוי, מגלגלים לרולדה, מניחים בתבנית ויוצרים חצי חתך בעובי של עוגייה (בערך 2 סנטימטר).
- אופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.
- מצננים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק רך (הזהרו לא לערבב יותר מדי).
- מכינים את המילוי: מגדירים במכונת הקפה חום גבוה, מכינים שוט אספרסו וממיסים בתוכו את השוקולד.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של המילוי לתערובת אחידה.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. ממלאים במילוי, מגלגלים לרולדה, מניחים בתבנית ויוצרים חצי חתך בעובי של עוגייה (בערך 2 סנטימטר).
- אופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.
- מצננים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
אני הכנתי עם שוקולד בלונדי של עלית יצאה ממש טעים מתכונים של רון פשוט סופר גם קלים וגם טעימים קניתי גם ספר חובה לכולם
גם אצלי השטתחו, העוגיות לא משאירות את הצורה. די מבאס. אם זה קרה לכמה, יש בעיה עם המתכון. כדאי לבדוק ולתקן
היי טובה, האם חתכת את הרולדה עד הסוף ופיזרת את העוגיות בתנור? שכן לא צריך לעשות כך, אלא לחתוך את הרולדה לעוגיות אך לא עד הסוף ולא לפזר בתבנית בתנור
היי אצלי יצא ממש טוב תעשי רולדה תחתכי לא עד הסוף אחרי זה יצא מהתנור תחתכי בעדינות שלא יתפרק יצא לך טוב