עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן

אם אתם לא מכורים לקפה אתם מוזמנים לדלג למתכון הבא. עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן הולכות להיות הפינוק החדש והמתוק שלכם. מסוג המתכונים שאפשר לאכול בכל שעה ביום וזה ירגיש הכי מרענן ומעיר בעולם. תהנו.
אם אתם לא מכורים לקפה אתם מוזמנים לדלג למתכון הבא. עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה, שקדים ושוקולד לבן הולכות להיות הפינוק החדש והמתוק שלכם. מסוג המתכונים שאפשר לאכול בכל שעה ביום וזה ירגיש הכי מרענן ומעיר בעולם. תהנו.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.3 קק״ל 2650.6 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 243.8 גרם
    שומן 9.4 גרם 131.8 גרם
    נתרן 25.9 מ״ג 362.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.2 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 557.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 100.9 מ״ג 1412.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.3 קק״ל 2650.6 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 243.8 גרם
    שומן 9.4 גרם 131.8 גרם
    נתרן 25.9 מ״ג 362.6 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.2 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 557.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 100.9 מ״ג 1412.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
רון יוחננוב
X

24 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק רך (הזהרו לא לערבב יותר מדי).
  3. מכינים את המילוי: מגדירים במכונת הקפה חום גבוה, מכינים שוט אספרסו וממיסים בתוכו את השוקולד.
  4. מערבבים בקערה את כל המרכיבים של המילוי לתערובת אחידה.
  5. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק למלבן. ממלאים במילוי, מגלגלים לרולדה, מניחים בתבנית ויוצרים חצי חתך בעובי של עוגייה (בערך 2 סנטימטר).
  6. אופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.
  7. מצננים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה2
עוגיות מגולגלות במילוי קרם קפה ושוקולד לבן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אסתר מלכי

    אני הכנתי עם שוקולד בלונדי של עלית יצאה ממש טעים מתכונים של רון פשוט סופר גם קלים וגם טעימים קניתי גם ספר חובה לכולם

    Avatar
    Tova Faig Calaf

    גם אצלי השטתחו, העוגיות לא משאירות את הצורה. די מבאס. אם זה קרה לכמה, יש בעיה עם המתכון. כדאי לבדוק ולתקן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טובה, האם חתכת את הרולדה עד הסוף ופיזרת את העוגיות בתנור? שכן לא צריך לעשות כך, אלא לחתוך את הרולדה לעוגיות אך לא עד הסוף ולא לפזר בתבנית בתנור

      Avatar
      אסתר מלכי

      היי אצלי יצא ממש טוב תעשי רולדה תחתכי לא עד הסוף אחרי זה יצא מהתנור תחתכי בעדינות שלא יתפרק יצא לך טוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות