עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק
המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
- רות אופק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 265.5 קק״ל 5309.2 קק״לפחמימות 36.7 גרם 734.2 גרםשומן 9.9 גרם 198.2 גרםנתרן 22.4 מ״ג 448.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.8 גרם 117.0 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 789.2 מ״גסידן 15.5 מ״ג 309.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 54.3 מ״ג 1086.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 265.5 קק״ל 5309.2 קק״לפחמימות 36.7 גרם 734.2 גרםשומן 9.9 גרם 198.2 גרםנתרן 22.4 מ״ג 448.1 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרםשומן רווי 5.8 גרם 117.0 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 789.2 מ״גסידן 15.5 מ״ג 309.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 54.3 מ״ג 1086.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
הבן הקטן שלי מאוד אוהב “עוגייה עם אדום” – עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה, וגם מאוד אוהב להכין יחד איתי עוגיות. אז הכנו יחד עוגיות חמאה נימוחות עם מלית נדיבה ואדומה של ריבה והילד היה המאושר האדם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 266 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה
-
100גרם או 1 שקית אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
350גרם או 2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 כפות שמנת מתוקה 38%
מילוי
-
1 צנצנת ריבת תות
עיטור
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, תמצית הווניל, הביצה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
- בעזרת לקקן מגרדים את הבצק משולי הקערה למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת השמנת המתוקה - כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך, אבל לא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. קורצים ממנו עוגיות עם קורצני פרח כאלה. על חצי מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
- מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא ואז ממלאים וזורים את אבקת הסוכר.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, תמצית הווניל, הביצה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
- בעזרת לקקן מגרדים את הבצק משולי הקערה למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת השמנת המתוקה - כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך, אבל לא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. קורצים ממנו עוגיות עם קורצני פרח כאלה. על חצי מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
- מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא ואז ממלאים וזורים את אבקת הסוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות