עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק

המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

הבן הקטן שלי מאוד אוהב “עוגייה עם אדום” - עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה, וגם מאוד אוהב להכין יחד איתי עוגיות. אז הכנו יחד עוגיות חמאה נימוחות עם מלית נדיבה ואדומה של ריבה והילד היה המאושר האדם.

מצרכים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, תמצית הווניל, הביצה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
  2. בעזרת לקקן מגרדים את הבצק משולי הקערה למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת השמנת המתוקה - כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך, אבל לא דביק.
  3. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
  4. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. קורצים ממנו עוגיות. על חצי מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
  5. מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  6. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  7. אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא ואז ממלאים וזורים את אבקת הסוכר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 264.5 קק״ל 5289.6 קק״ל
פחמימות 36.4 גרם 727.1 גרם
שומן 9.7 גרם 193.7 גרם
נתרן 17.2 מ״ג 344.5 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 48.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרם
שומן רווי 5.9 גרם 117.4 גרם
כולסטרול 37.4 מ״ג 747.6 מ״ג
סידן 15.3 מ״ג 306.3 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 53.9 מ״ג 1078.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody