באנר זיפלוק

עוגיות שוקולד צ’יפס קלות ומהירות להכנה

עוגיות שוקולד צ'יפס טעים לאכול בכל יום בשנה! קבלו את המתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות המעולות עם פטנט שידאג שתמיד יהיו לכם עוגיות טריות בשלוף
עוגיות שוקולד צ'יפס טעים לאכול בכל יום בשנה! קבלו את המתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות המעולות עם פטנט שידאג שתמיד יהיו לכם עוגיות טריות בשלוף
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.7 קק״ל 2612.1 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 392.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 134.8 גרם
    נתרן 100.8 מ״ג 1209.7 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 34.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 77.5 גרם
    כולסטרול 41.6 מ״ג 499.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 425.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    218
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 217.7 קק״ל 2612.1 קק״ל
    פחמימות 32.7 גרם 392.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 134.8 גרם
    נתרן 100.8 מ״ג 1209.7 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 34.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 77.5 גרם
    כולסטרול 41.6 מ״ג 499.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 425.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
אפרת ליכטנשטט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה טורפים עם מטרפה או מיקסר חמאה וסוכר במשך 3 דקות לבלילה אחידה.
  2. מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים לאחידות.
  3. מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים.
  4. מחלקים את הבצק בין 2 שקיות זיפלוק בינוניות להקפאה וסוגרים.
  5. בעזרת מקל צ׳ופסטיק יוצרים פסים המחלקים את הבצק ל12 או 9 יחידות ומקפיאים עד השימוש.
  6. אופים את העוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  7. שוברים חתיכה מהבצק ומגלגלים לכדור.
  8. מניחים על נייר אפייה ברווחים. אפשר לקשט בעוד שוקולד צ׳יפס.
  9. אופים 7-9 דקות עד שהעוגיות זהובות בצדדים ובהירות במרכז.
  10. מצננים לחלוטין לפני שמרימים.
  11. שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
עוגיות שוקולד צ'יפס קלות ומהירות להכנה
עוגיות שוקולד צ’יפס קלות ומהירות להכנה. צילום: אפרת ליכטנשטט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות