עוגת “אדם” עם דלעת ודבש של קרין גורן

עוגת דלעת ודבש של קרין גורן, טעימה ולא דחוסה, שבה במקום גזר משתמשים בדלעת שמעניקה לעוגה טעם מתקתק שמשתלב נהדר עם הדבש והתבלינים. עוגת דלעת "אדם"
עוגת דלעת ודבש של קרין גורן, טעימה ולא דחוסה, שבה במקום גזר משתמשים בדלעת שמעניקה לעוגה טעם מתקתק שמשתלב נהדר עם הדבש והתבלינים. עוגת דלעת "אדם"
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2396
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2396.4 קק״ל 4792.8 קק״ל
    פחמימות 288.9 גרם 577.9 גרם
    שומן 127.4 גרם 254.7 גרם
    נתרן 626.4 מ״ג 1252.8 מ״ג
    חלבון 33.3 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 194.2 מ״ג 388.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1026.8 מ״ג 2053.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2396
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2396.4 קק״ל 4792.8 קק״ל
    פחמימות 288.9 גרם 577.9 גרם
    שומן 127.4 גרם 254.7 גרם
    נתרן 626.4 מ״ג 1252.8 מ״ג
    חלבון 33.3 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 194.2 מ״ג 388.4 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1026.8 מ״ג 2053.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
  3. מוסיפים במזיגה איטית שמן ודבש תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה.
  5. מוסיפים את הקינמון, הג’ינג’ר הטחון ואת אגוז המוסקט.
  6. מערבבים פנימה באופן ידני את הדלעת ואגוזי המלך.
  7. משמנים שתי תבניות אינגלישקייק ומוזגים אליהן את הבלילה.
  8. אופים בתנור במשך כ-45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת “אדם” עם דלעת ודבש של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות