נטלי, אורחים הגיעו! מתכון לעוגת גבינה פירורים בכוס
מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
מי לא אוהב עוגת גבינה פירורים? נטלי לוין מכינה עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות שלא תצטרכו לחלוק עם אף אחד. מנה אחרונה מרשימה וטעימה
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 569.3 קק״ל 3415.6 קק״לפחמימות 17.2 גרם 103.0 גרםשומן 40.3 גרם 241.8 גרםנתרן 1043.9 מ״ג 6263.3 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרםשומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרםכולסטרול 93.5 מ״ג 561.3 מ״גסידן 121.9 מ״ג 731.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 104.0 מ״ג 623.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות569
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 569.3 קק״ל 3415.6 קק״לפחמימות 17.2 גרם 103.0 גרםשומן 40.3 גרם 241.8 גרםנתרן 1043.9 מ״ג 6263.3 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרםשומן רווי 20.0 גרם 119.8 גרםכולסטרול 93.5 מ״ג 561.3 מ״גסידן 121.9 מ״ג 731.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 104.0 מ״ג 623.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 569 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית גבינה
-
225 גרם גבינת שמנת
-
250 גרם גבינה לבנה 9%
-
75 גרם אבקת סוכר
-
20 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית תמצית וניל
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%קרה מאוד
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים בצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי בצק גדולים.
- מפזרים את הפירורים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 12-17 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים לחלוטין.
- מצננים לגמרי בטמפרטורת החדר.
- מכינים מלית גבינה: בקערה גדולה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל לתערובת אחידה.
- בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
- מעבירים את הקרם לשק זילוף.
- מרכיבים: מפזרים בתחתית כל כוס פירורים ומעליה מלית גבינה, מעליה עוד פירורים וכך הלאה בשכבות.
- חוזרים על הפעולה בכל הכוסות.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים בצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי בצק גדולים.
- מפזרים את הפירורים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 12-17 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים לחלוטין.
- מצננים לגמרי בטמפרטורת החדר.
- מכינים מלית גבינה: בקערה גדולה טורפים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל לתערובת אחידה.
- בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
- מעבירים את הקרם לשק זילוף.
- מרכיבים: מפזרים בתחתית כל כוס פירורים ומעליה מלית גבינה, מעליה עוד פירורים וכך הלאה בשכבות.
- חוזרים על הפעולה בכל הכוסות.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
כמה זמן מראש ניתן להכין?
היי רויטל, ניתן להכין יום יומיים מראש ולשמור בקרור
שלום. תודה רבה! מתכון מעולה עשיתי הכנתי בשבועות. רציתי לשאול אם אפשר ומומלץ להכין 24 שעות לפני הגשה?
אפשר בהחלט 🙂