הכי מוצלחת שיש! עוגת שוקולד יומולדת שילדים אוהבים

עוגה שילדים אוהבים זו עוגת שוקולד בחושה, טעימה ורכה, שהפכה עם השנים לעוגת יום ההולדת האהובה והקבועה בהרבה משפחות וגני ילדים
עוגה שילדים אוהבים זו עוגת שוקולד בחושה, טעימה ורכה, שהפכה עם השנים לעוגת יום ההולדת האהובה והקבועה בהרבה משפחות וגני ילדים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4853
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4852.7 קק״ל 4852.7 קק״ל
    פחמימות 379.1 גרם 379.1 גרם
    שומן 342.7 גרם 342.7 גרם
    נתרן 2990.2 מ״ג 2990.2 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 89.9 גרם 89.9 גרם
    כולסטרול 1409.2 מ״ג 1409.2 מ״ג
    סידן 837.6 מ״ג 837.6 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 12102.0 מ״ג 12102.0 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4853
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4852.7 קק״ל 4852.7 קק״ל
    פחמימות 379.1 גרם 379.1 גרם
    שומן 342.7 גרם 342.7 גרם
    נתרן 2990.2 מ״ג 2990.2 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 89.9 גרם 89.9 גרם
    כולסטרול 1409.2 מ״ג 1409.2 מ״ג
    סידן 837.6 מ״ג 837.6 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 12102.0 מ״ג 12102.0 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור

עוגת שוקולד בחושה, טעימה ורכה, שהפכה עם השנים לעוגת יום ההולדת הקבועה בהרבה משפחות והרבה גני ילדים שאני מכירה… בזכות אבקת משקה השוקו ושוקולד החלב יש לה טעם שוקולדי עדין יחסית, שילדים, במיוחד, אוהבים.

מתקבלת עוגה מלבנית לא גבוהה, שנוח לחתוך ממנה “קוביות” קטנות לסועדים צעירים. מי שמעדיף עוגה גבוהה יותר יכול להכפיל את כמות כל החומרים פי 1.5 (להשתמש בכוס וחצי שמן, כוס וחצי סוכר וכו’).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
קרין גורן
X

27 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. טורפים יחד את כל חומרי העוגה לפי סדר הופעתם במתכון.
  2. יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  3. בסיר על אש קטנה, מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. יוצקים לקערה עם השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס.
  4. יוצקים על העוגה לאחר שהיא מתקררת מעט ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי ולציפוי להתייצב.

הערות

  • אפשר להחליף חצי משוקולד החלב בשוקולד מריר, לטעם יותר שוקולדי ופחות מתוק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי מוצלחת שיש! עוגת שוקולד יומולדת שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    איילת

    בכל פעם שאני מכינה את העוגה הזה ברגע שמוציאה מהתנור היא מיד צונחת והופכת לדחוסה. מה אני מפספסת? עושה בדיוק לפי ההוראות.

      Avatar
      מערכת Foody

      כנראה שהתנור לא מספיק חזק, אז מומלץ לאפות עוד 5-10 דקות

      Avatar
      מערכת Foody

      באיזה קוטר?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות