עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים – משגעת ומרשימה במיוחד!

עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים קלה, מושחתת ומרשימה שקרין גורן אוהבת להכין בכמות כפולה – אחת שומרת במקפיא ואחת במקרר לאכילה מיידית!
עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים קלה, מושחתת ומרשימה שקרין גורן אוהבת להכין בכמות כפולה – אחת שומרת במקפיא ואחת במקרר לאכילה מיידית!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3018
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3017.5 קק״ל 6035.0 קק״ל
    פחמימות 261.9 גרם 523.8 גרם
    שומן 195.9 גרם 391.8 גרם
    נתרן 690.0 מ״ג 1379.9 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 114.5 גרם 229.0 גרם
    כולסטרול 40.5 מ״ג 81.0 מ״ג
    סידן 483.2 מ״ג 966.3 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 1773.5 מ״ג 3546.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3018
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3017.5 קק״ל 6035.0 קק״ל
    פחמימות 261.9 גרם 523.8 גרם
    שומן 195.9 גרם 391.8 גרם
    נתרן 690.0 מ״ג 1379.9 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 114.5 גרם 229.0 גרם
    כולסטרול 40.5 מ״ג 81.0 מ״ג
    סידן 483.2 מ״ג 966.3 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 1773.5 מ״ג 3546.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור

טריקולד, או מוס שלושה שוקולדים, זה קינוח שהפך לקלאסי בארץ וכיכב המון בקונדיטוריות ובתי קפה לפני כמה וכמה עשורים. קרין גורן משתפת את המתכון המעולה הזה של קינוח נוסטלגי וטעים שקל להכין גם בבית, בשילוב עוגת ביסקוויטים, ואפילו בכמות כפולה מרוב שהוא טוב.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
קרין גורן
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס

ביסקוויטים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולדים בקערות נפרדות עם 2 כפות חלב בכל קערה ומערבבים לתערובות חלקות.
  2. מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג לקרם רך.
  3. מחלקים את הקרם ל-3 הקערות עם השוקולדים ומערבבים לאיחוד.
  4. מרפדים את שתי תבניות האינגליש קייק בנייר אפייה (משאירים את הקצוות בולטים לחילוץ קל בהמשך).
  5. מרכיבים את העוגות: משטחים מחצית מהמוס הלבן בכל תבנית, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית ממוס השוקולד-חלב, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית מהמוס המריר, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. מקפיאים 6 שעות. מחלצים את העוגות מהתבניות והופכים על מגש.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה. מוזגים מעל העוגות ומורחים בעזרת גב של כף.
  7. מפשירים את העוגות במקרר, פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים – משגעת ומרשימה במיוחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה נועה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות